0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Levent Bey, şikayet etmek isteseniz bile muhatabınız belli değil ki. Sürekli park eden birileri var ise belki ona ihtarname gönderebilirsiniz ama bunun dışında bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Zabıta, "Ben uyarımı astım" deyip topu taca atacaktır.
hurda olarak bırakılmış deniyor, trafiğe falan da şikayet edilebilir belki. Hurda prosedürünü araştırmak lazım.
Abi otobüsü siteden biri mi kundakladı yoksa? ))))))))))))))))))))))
Levent Abi, 0302 leri bilirim. Lüleburgazdayken duydum konvoy seslerini. Malesef denetçilerimiz henüz görevini yapamamakta.
Kanun nizam olsa ne ola ki, denetlenmedikten sonra....
Çevre ve Orman İl Müdürlüğüne TEKİRDAĞ..... Mah. ....Cad. No:.... sayılı yerde ikamet eden apartman sakinleriyiz.Apartmanımzın önünde bulunan caddeye akşam saatlerinde otobüsler park etmektedir. Ancak bu otobüsler ticari faaliyet gösteren (34 .... 34 plakalı) servis otobüsleridir ve gece vardiyasına giderken uzun süre motoru ısıtmak için yüksek devirde çalıştırdıklarında aşırı derecede gürültü oluşmaktadır. Dayanılmaz hale gelen bu gürültü sebebiyle evlerimizde oturamaz hale geldik. Bu sebeple aşırı gürültüye neden olan bu araçlar hakkında 2872 sayılı Çevre Kanunun 14. 15 ve 20. maddesiile Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinin ilgili hükümleri gereği gerekliişlemin yapılması hususunda;Gereğini arz ederiz.İmzaApartman Yönetimi/Sakinleri