Gönderen Konu: MEMUR COROLLASINA PİONEER KOLON......  (Okunma sayısı 2761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
MEMUR COROLLASINA PİONEER KOLON......
« : Mayıs 08, 2011, 22:04:43 »
Dün ankara cepa media marketten pioneer ts-a6903i kolon aldım 159 TL hemen montajını yaptım vida yerleri denk gelmedi ama matkapla delip cuk yerleştirdim.Bildiğiniz üzre bizim toyotaların ses sistemi felaket kötü biraz çekilir hale getireyim dedim neyse montajdan sonra sesini açtım eskiye göre beni tatmin etti abartmadan söylüyorum sesde %25-%30 düzelme oldu tabiki müthiş değil ama bana yeter ses sistemi ucu açık bir konu benim gibi 159 TL halledebilirsin 10000TL halledebilirsin ne beklediğine bağlı benim gibi çok fazla bir şey beklemeyen toyotacılara tavsiye ederim.Aracım 2008 corolla saygılarımla.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

MEMUR COROLLASINA PİONEER KOLON......
« : Mayıs 08, 2011, 22:04:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: MEMUR COROLLASINA PİONEER KOLON......
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2011, 09:29:10 »
  Eline sağlık. Tabikide böyle sistemlerin sonu yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2011, 13:44:47 »
  Eline sağlık. Tabikide böyle sistemlerin sonu yok.
Teşekkürederim Hakan bey...
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RED
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 26, 2011, 09:27:02 »
valla ben ankarada askerlik yaptım izmire göre bıraz daha farklı müzık anlayısı var....Ankara oyun havaları her arabada calıyor hemde son ses böle bisi hic bi yerde görmedim.....kırmızı ısıkta arabadan inip yesil yanana kadar oyun havası oynayan grup gördum ya....
xxx red xxx

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2011, 09:34:03 »
valla ben ankarada askerlik yaptım izmire göre bıraz daha farklı müzık anlayısı var....Ankara oyun havaları her arabada calıyor hemde son ses böle bisi hic bi yerde görmedim.....kırmızı ısıkta arabadan inip yesil yanana kadar oyun havası oynayan grup gördum ya....
Arkadaşa hayırlı olsun ayrıca corollanın ses sistemi kötü değil.Dediğiniz gibi Ankara havaları için yeterli değildir çistak çistak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #5 : Ağustos 01, 2011, 23:46:34 »
merhaba tolga bey.bende 2007 e12 corolla kullanıyorum.aracımda 4 kapıda hoparlör var.yeni aldığınız hoparlörleri eski hoparlörler ile değiştirdiniz mi yoksa paralel hat ile arka koltuğun arkasına mı montaj yaptırdınız ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ağustos 02, 2011, 01:46:32 »
merhaba tolga bey.bende 2007 e12 corolla kullanıyorum.aracımda 4 kapıda hoparlör var.yeni aldığınız hoparlörleri eski hoparlörler ile değiştirdiniz mi yoksa paralel hat ile arka koltuğun arkasına mı montaj yaptırdınız ?
Eskilerle yenilerin yerini değiştirdim arka bagaj tarafındakilerin yani arka koltuğun arkası senin deyiminlen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Eylül 13, 2011, 14:15:10 »
anladım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 13, 2011, 14:18:44 »
Hayırlı olsun hocam keyifli dinleyişler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Eylül 13, 2011, 14:58:33 »
Birde sizin gibi taminkar bir ses almak isteyenlere ufaktan bir hoparlör sunmak istedim;
http://www.hepsiburada.com/Liste/sunny-at-6993-85-cm-oval-oto-hoparloru/ProductDetails.aspx?productId=otsunnyat6993&categoryId=26090
http://www.sunny.com.tr/oval-hoparlor-JV-696.html
http://www.eliftuning.com/BOSS-Boss-BL6950-6x9-inc-Metalik-coklu-Enjeksiyonlu-Koni-4-Yollu-Hoparlor_8731.html#0
http://www.eliftuning.com/FOR-X-For-X-69-Coaxial-Hoparlor_28461.html#0
http://www.eliftuning.com/JBL-JBL-GTO-638-16-cm-Coaxial-Hoparlor_35728.html#0
Arda bey bu 2008 corolla benim eski aracımdı herşeyi ile sattım aldığım kolonlar kaldı şimdi yeni bir sistem kurmayı düşünüyorum orjinalini bozmadan tabiki ....arkadaşların dediği gibi cıstak cıstak böğürterek müziği gezmeyi sevmem benim kulağıma hoş gelsin doyursun yeter...teşekkürederim verdiğiniz bilgiler için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #11 : Eylül 13, 2011, 15:50:14 »
Bende Pionner aldım.Amfi Gelecek 3 gün içinde.pionner 400w  140 tl

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 13, 2011, 15:51:05 »
Arda bey bu 2008 corolla benim eski aracımdı herşeyi ile sattım aldığım kolonlar kaldı şimdi yeni bir sistem kurmayı düşünüyorum orjinalini bozmadan tabiki ....arkadaşların dediği gibi cıstak cıstak böğürterek müziği gezmeyi sevmem benim kulağıma hoş gelsin doyursun yeter...teşekkürederim verdiğiniz bilgiler için.

Aman abim bey deme :) yaş 18 :) yukardaki hoparlörlerde size hitap edebilecek şeyler çok kaliteli sesi var istediğinizde yükseltebilirsiniz sesi alt volumlerde çok kaliteli tok ses almanıza yarayabilcek hoparlörler ama orjinalliği bozar kapıya falan takılmazlar :) marangozda uygun iki kabin kesilir bağaja atılırsa olur :)