arkadaşlar aracınızı kesinlikle benzinli kullanmayın haa çok param var benzin ekonomimi sarsmıyo diyorsanız o ayrı konu bende 1996 corolla xeı var yeni brc sequent my 07 lpg kiti taktırdım topkapı emkar brc yetkili servisinde inanın arabaya lpg takılmışmı takılmamışmı anlamadım bile yakıt sarfiyatım 225 veya 235 kr tam ölçemedim ama lpg taktırmayı düşünen arkadaşlara brc my 07 tavsiye ederim ustanız iyiyse ki benim ustalar maşallah çok güzel bi montaj yapmış sorunsuz kullanırsınız.araç benzide 360 krş yakarken 1.6 efı şuan 225-235 civarı yakıyor inanırmısınız sanki arabayı sattım yeni araba aldım özgürce rahat rahat biniyorum geziyorum benzin benim pskolojimi bozmuştu şimdi aracımı daha çok seviyorum çünkü fazla yakmıyor beni üzmüyor.lpg taktıracak arkadaşlar hiç endişe etmesinler brc my 07 taktırsınlar performans kaybı da olmuyor benzinden ayırt edemiyosunuz gerçekten.ha şunuda söyleyim kesinlikle sıralı taktırın bırakın herşeyi otomatik yapsın yolda lpg bitince silkelenmeyin tık diye benzine geçiyor zaten anlamıyosun bile düz sistemde silkelenirsin arabanıza motora yazık.ben motor ve lpg kitinin bakımlarını zamanında yaptırdıktan sonra ve özellikle motor ısınmadan yola çıkılmadıktan sonra lpg nin motora bi zararı olduğunu düşünmüyorum.zaten 3 dk içerisinde lpg ye geçiş yapıyor 3 dk bekle motor zarar görmesin hepsi bu.