Gönderen Konu: 99 model corolla da bu kasa varmıydı  (Okunma sayısı 6508 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
99 model corolla da bu kasa varmıydı
« : Mayıs 08, 2011, 13:10:33 »
merhaba arkadaşlar,

99 model olup ta kasası 2001-2002 gibi olan (kedigöz değil) varmı acaba ben yok diye biliyordum ancak ilanlar da var ve donanım olarak luna special dedikleri bir donanım versiyonu var klima, abs, 2 airbag varmış motoru vvt-i değil normal enjeksiyonlu ve 110 beygirmiş. almayı düşünüyorum ancak teredditlerim var ne dersiniz. fiyat 13,5 gibi. (lpg yok)

benim tahmin ettiğim 99 bu şekilde idi:

ancak araç bu şekilde imiş

Toyota Club Türkiye

99 model corolla da bu kasa varmıydı
« : Mayıs 08, 2011, 13:10:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: 99 model corolla da bu kasa varmıydı
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2011, 13:15:21 »
önden çarpmıştır, sonra toplamışlardır...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2011, 13:50:29 »
Olmaması lazım. Satan vatandaşlar araçlarının modelini mi bilmiyor acaba.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2011, 13:57:17 »
Kedi göz dediğiniz aracın motoru da 110 beygir farkı yok sadece motorlar değişik. Ya oğuzhan abinin dediği gibi önden çarpıp toplamışlar yada adam modelini bilmiyor ;) Eğer modelini bilmiyorsa araç temiz ise birde 1.6 hele birde vvt-i motor varsa çok güzel ucuzca bir araç almış olursunuz ama eğer çarpıp toplamışlar ise heç gerek yok bence. Bu iş doğan görünümlü şahin gibi birşey oluyor :) 2001 görünümlü 1999 :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2011, 17:41:57 »
2001 kasanın hatchback olanına bindim Kazakistan'da. Yüzü hariç her kısmı bambaşkaydı sanırım o da toplamaydı. Arka kısım efsane kasa hatchback'e çok benziyordu. Arka koltukta giderken çukurdan geçişte gelen ses (arka camın oralardan) ne kadar da tanıdık geldi! :lol: Yeni kasalar gıcırdıyor diyoruz da, sessizliğin içindeki ufak sesler batıyormuş göze.

Burada sağdan direksiyonlu araçlarda trafikte geziyor. Japon amerikan avrupa nerdeyse tüm kasalara bindim. Avrupanın havası bir başka ama. Belki de alışkanlıktır kim bilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2011, 23:13:20 »
bu araç vvt-i motor değilmiş, adam dediki bunlar luna special diye geçiyormuş dedi. galiba normal 4a-fe motor. dediğiniz gibi sonradan değişti belkide adam değişen yok diyor ama anlayamadım bende...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 08, 2011, 23:59:24 »
Bizde vardı o 2001 vvt-i kasadan. Makyaja kadar efi diye biliyorum.

İçinde teybin bulunması gereken yerde yol bilgisayarı var mı abi? Yani radyo yukarıda kasetçalar aşağıda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Mayıs 09, 2011, 00:16:03 »
Bizde vardı o 2001 vvt-i kasadan. Makyaja kadar efi diye biliyorum.

İçinde teybin bulunması gereken yerde yol bilgisayarı var mı abi? Yani radyo yukarıda kasetçalar aşağıda.

metin bey sizdeki 99 model olup 2001 vvt-i kasa görünümlümüydü... eğer öyle ise araç orjinalmiydi yoksa sonradan toplama mıydı... be aracı görmedim daha yukarıda aşağıda ne var bilmiyorum :) bildiğim satıcının tavan altını ben boyattım demesi (5 sene evvel)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 09, 2011, 00:29:52 »
Değişen olmaması imkansız bu araçta.Ön taraf toplanmış üst modeliyle.Daha önce Ankara da ki bi üyemizde de vardı.Kaza sonrası vvt-i makyajlaması yapılmıştı.
Baktırın servise şaselerde herhangi bi şey yoksa uzun sürede satmıyacaksanız alınır yani.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 09, 2011, 00:30:09 »
Abi  orjinal 2001 şubat çıkışli 1.6 otm terra donanım klima ve yolcu havayastığı olmayan modeldi, sıfır almıştı babam.

terra-sol donanım seçenekleri makyajlı kasalarda bulundu. Temel farkı motor tipi ve orta torpidoya yol bilgisayarı eklenmesi idi diye hatırlıyorum.
                                                                                             Sadece 1.4 vvt-i modelinde yol bilgisayarı yoktu.

terra luna seçeneği '99-'00 bu kurbağa yüzlülerde bulundu. efi motor yol bilgisayarsız.

Efi motor ve çift halkalı mı reflektörlü mü  neyse işte BMWninki gibi farklar aynı kasada olmaz. Varsa oynanmıştır.

En azında Türkiye'ye ithal edilen modeller öyle değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #10 : Mayıs 09, 2011, 01:17:03 »
Değişen olması imkansız bu araçta.Ön taraf toplanmış üst modeliyle.Daha önce Ankara da ki bi üyemizde de vardı.Kaza sonrası vvt-i makyajlaması yapılmıştı.
Baktırın servise şaselerde herhangi bi şey yoksa uzun sürede satmıyacaksanız alınır yani.

değişen olmaması diyecektiniz herhalde, anladığım kadarı ile hem 99 olup hemde vvt-i kasa olması değişen olmadan imkansız, teşekkür ederim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 09, 2011, 01:55:36 »
değişen olmaması diyecektiniz herhalde, anladığım kadarı ile hem 99 olup hemde vvt-i kasa olması değişen olmadan imkansız, teşekkür ederim...

Rica ederim.
Yanlış yazmışım birazcık düzelttim.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #12 : Mayıs 09, 2011, 16:47:27 »
yazdıklarınız doğrultusunda araca bakma gereği dahi duymadan vazgeçtim arkadaşlar sağolun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #13 : Mayıs 13, 2011, 21:20:03 »
alt resımde gorulen corolla 99 modelde kesınlıkle yoktur.alt resımdeki araç zze112-111 kasa tıpıdır ve 2000 yılında satısa çıkmıstır.araçın on çamurluk ve on panelı degıstırılmiş.