Gönderen Konu: Pasta cila part 2 :)  (Okunma sayısı 3660 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Pasta cila part 2 :)
« : Mayıs 08, 2011, 13:09:57 »
Hava ısındı güneş açtı yağmurlar bitti derken bende artık şu yıllık pasta cila işini halledeyim dedim ve arkadaşlarla giriştik yaklaşık 1.5 saat içinde bitirdik gitti işte fotoğraflar :)

Pasta cila part 1 :D

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=26832.40
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Pasta cila part 2 :)
« : Mayıs 08, 2011, 13:09:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: Pasta cila part 2 :)
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2011, 13:14:23 »
elinize kolunuza sağlık, güzel olmuş, parlamış...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2011, 13:17:39 »
elinize kolunuza sağlık, güzel olmuş, parlamış...

Teşekkür ederim Oğuzhan abi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2011, 13:59:50 »
güzel olmuş ercü, el ile cilalama işi yapılırken, koportada dairesel yerine uzunlamasına iyice yedirerek yapman daha sağlıklı olur... dairesel çizik olmaz en azından...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2011, 14:02:49 »
güzel olmuş ercü, el ile cilalama işi yapılırken, koportada dairesel yerine uzunlamasına iyice yedirerek yapman daha sağlıklı olur... dairesel çizik olmaz en azından...

Çok teşekkür ederim Muhammet abicim :)

Birdahakine uzunlamasına yapayı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2011, 14:32:35 »
parlamış :D
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 08, 2011, 14:34:23 »
parlamış :D

Kim yaptı :D :D
Teşekkür ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 08, 2011, 15:12:56 »
eline koluna sağlık ercü nefis gözüküyor:) bende dün akşam işten gelince evde canım sıkıldı arabayı yıkamaya başladım baktım bir iki yerde pastalık yerlervar ee tabi sonrasında cilada ister tepem attı bastım cilayı arabanı her yerine:) işim bittiğinde güneş batmıştı tam göremedim nasıl olduğunu ama eve gidip balkondan baktımda güzel görünüyordu:)) tekrar emeğine sağlık:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 08, 2011, 15:16:09 »
Ercü haftaya arabayı getiriom hazırlıklarını yap :) Ellerine sağlık çok güzeL olmuş, bide araba siyah olacaktı ki :P
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mayıs 08, 2011, 15:56:55 »
eline koluna sağlık ercü nefis gözüküyor:) bende dün akşam işten gelince evde canım sıkıldı arabayı yıkamaya başladım baktım bir iki yerde pastalık yerlervar ee tabi sonrasında cilada ister tepem attı bastım cilayı arabanı her yerine:) işim bittiğinde güneş batmıştı tam göremedim nasıl olduğunu ama eve gidip balkondan baktımda güzel görünüyordu:)) tekrar emeğine sağlık:)

Çok teşekkür ederim :) Aynı durum bendede oldu 2 hafta önce falan demiştim pasta yapayım bir ara diye hiç yapamadım dünde arbayı yıkadım baktım çok sönük geldi gözüme bagajda pasta vardı arkadaşlarımda beni almaya gelmişlerdi bırakmadım hep birlikte giriştik selam verip borçlu çıktılar :)

Ercü haftaya arabayı getiriom hazırlıklarını yap :) Ellerine sağlık çok güzeL olmuş, bide araba siyah olacaktı ki :P

Gel abicim gel yav dediğin şeye bak :) Çok teşekkür ederim :) Siyahın bakımı zor yahu :)