0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Betayı yani sizin şehmuzunuzu obez yapabilmeniz gerçekten de başarı. Çok yem veriyorsunuz heralde, bakın hükümet ekmekte tuz oranını azaltıyor, kepek oranını artırıyor ama siz balığınızı obez yapmayı başarı olarak kabul ediyorsunuz tessüflerimi bildiyorum size çabuk balığınızı zayıflatın lütfen hayvancıkta pardon şehmuzcukta türlü türlü hastalıklar çıkacak yoksa tövbe tövbe. eeeee yakupcuk ne alemde o da somali kaçkınları gibi mi oldu?
valla battı balık yan gider..bu saatten sonra cümle alem gelse zayıflatamaz obezimi sabah uyandıgım an bir an silüetimi gördüğü an anında çıldırıyor yem verecem diye..gel de aç bırak şimdi olacak şeymi hiç
e ben günde 1 defa veriyorum sadece..3 defa versem hakkaten çatlarlarmışş..bu durumda şehmuz'um neden obez oldu ya
benim balıklarımın bir çoğu gitti kala kala 1 köpekbalığım,1 astrontum bir vatozum birde zebram kaldı ne yazıkki
Bir biriyle uyumlu olmayan türleri besliyorsun ne yazık ki ölümler kaçınılmaz abi
ben iki beta mı bile aynı yerde tutamazken...cık cık cık..fahiş hata
ya arkadaşım, forumdaşların hata diyorsa, hatadır, bitti
ömrümü yedin ömrümü tamam hata ulen özür dilerim Erdem ve Betül ben ettim siz etmeyin affedin beni
İnan neden köstebek dediğimi bile unuttum ama yapıştı bir kere
birdaha olmasın
yapıştıysa kurtulmak zor heleki senin tarafındansa :(başka bir emriniz??