0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O ne be.Biz boşuna müdür olarak çalışıyormuşuz.Popülasyonu kalabalık tutsak ayda 400 yavru alsak ve 6 TL den satsak tamamdır bu iş Benim akvaryumda 1 tane kaplumbağa mevcut.
Diyorum sana, 400
benim cikletler kısırmıdır ne dir arkadaş daha hiç yavru alamadım 2 sene oldu akvaryummu küçük geliyor nedir
valla bendede şu an şirkette zebra var 3 ay önce bi arkadaş vermişti 5 tane verdi 2 tane kaldı birbirlerini parçaladılar son 2 tane büyük 20 civarı da yavrum var şu anda.bunlar sanırım çok fazla ürüyolarmış.bakalımneler olacak
Bendede akvaryum var. 3 Japon 3 köpek balığı ve 1 vatos var. Çok mutlulular hepsini yavru olarak aldım şimdi koca sıpa oldular. Maşallah...
Japonlar tek tür oalrak beslenmeli köpek balığı cok büyür ve japonlar ne kadar mutlu görünsede sürekli tehdit altında ve korkarlar
Cikletlerimin içine parmak boyunda iki adet challenger atmıştım. Challenger, tatlı su köpek balığının az vahşisi . Ağzı normal köpek balıkları tarzındadır.İki hafta sonra geldiğimde birinin yaklaşık 20 cm olduğunu ve akvaryumda parmak boyunda 3 adet balığın olmadığını farkettim. Direk yutmuş adam.
Mert bey tahmininiz gibi akvaryumunuz küçük olabilir. Kaç litrelik bilmiyorum ama en az 100 litrelik olursa iyi olur. Dip temizliği, kumun inceliği, balıkların kendini rahat hissedecekleri ve saklayabilecekleri küçük kayalardan yapılmış mağaracıklar olmalı. Bir erkeğe en az üç dişi olmalı. Bunlar da böyle)))) mubarek harem kuruyorlar keratalar. Akşamları akvaryumun ışığını kapatırsanız balıkları stresten uzak tutmuş olursunuz. Akvaryumun kendi oluşturduğu biyolojisini bozmamak için su değişimini 2 ayda bir yapmak gerekir (tamamını), 15 günde bir ise 4/1'ini değiştirmekte fayda var.