0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uğur bey öncelikle sitede daha önce bu konularda yazılmış olan cevaplar var onları okuduktan sonra memnun kalmazsanız ayrı başlık altında soru sorabilirsiniz.cengiz beyin sorusu çok ayrı.cengiz bey her araçta olmasa da genelde Türkiye yollarında giden bir arabadan ses gelmesi normaldir.buna zamanla alışacaksınız.
Merhabalar, Cengiz Bey, Ufak tefek benim konsoldan da geliyor ama daha çok mıcırlı asfalt yolda geliyor. ama rahatsız edecek düzeyde değil.
ben ekimde aldım aracımı..benden de geliyordu o ses..servise götürdüm ön göğüs kısmını tamamen söktürüp ne varsa sıktırdım şu anda araç 10bin oldu nerdeyse eskisi gibi fazla gelmiyor...tamamen kesildi mi hayır ancak en azından ilk başlardaki kadar değil...hemen hemen yeni toyotaların hepsinin ortak sorunu bu zaten forumda bundan çoook başlık var...
Erbil bey, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Aracımla daha dün uzun yoldan geldm. Araçtaki sesler beni gün geçtikçe dha da rhatsız ediyor. Dün de farkettğim bir ses araç hareket halindeyken kapı tarafından hfif hfif tık tık seslr gliyor. bu sesler rhatsız edici.
Sağ kapının ordan geliyorsa emniyet kemerinin ordan geliyordur. Aynı ses bendede mevcut. Bir gün dalacağım o bölgeye
serkan bey, ben de emniyet kemeri tarafından mı geliyor diye dikkat ettim ama bu emniyet kmerinden değil. sol ön kapının cam kenarından bir yerlerden gelen bir ses var.
Evet sol ön camın orası iki parçadan oluşuyor. Havalar çok ısınınca yada soğuyunca oradan tıkırtı geliyor. Servise gittiğinizde oradan ses geldiğini söylerseniz izolasyon yapıyorlar.
peki servis bunun için ücret alıyormu? garanti kapsamına giriyor mu
Garantiden hallederler. Hatta bu sesler yüzünden aracı bile satmayı düşündüm filan deyin. Sıfır araç aldık her yerinden ses böyle iş olur mu filan dediğinizde başka kronik ses sorunu olan yerlerinede bakarlar.