Herkese merhaba,
2 ay önce benzinli auris elegant manuel aldım. Şu ana kadar gerek performansı gerek yakıt olarak gerçekten çok memnunum fakat benim bir sıkıntım var ve kafama çok takılıyor. Yardımcı olan olursa sevinirim.
Kalkışlarda biraz seri kalksam (bazen abartıyorum) aracımın ön tarafından küt küt sesler geliyor ve aracın ön kısmı parçalanacaksasına sarsılıyor. Çoğu kişinin düşündüğü gibi bende çekiş kontrol sisteminin araca müdehale ettiğini düşündüm. Önce vsc tuşuna bir kese basıp deneme yaptım. araç ekranında kayan araç işareti çıktı ve tekrar seri kalkış denedim fakat aynı olay gene ortaya çıktı. sonra araç dururken vsc tuşuna 3 saniye basılı tuttum ve VSC of yazısı ekrana geldi. Bende tekrar seri kalkış denedim gene aynı sorun ortaya çıktı. Sanki çekiş kontrol sistemi biraz daha geç devreye girdi ama genede istediğim gibi tam olarak devreden çıkmadı. Çok hızlı araç kullanan biri değilim fakat bazen çok sert kalkışlar yapmak istediğim zamanlar oluyor. (sanırım anladınız

) Servise sordum: fazla bilgisi olduğuna inanmadığım bir yetkili bu durumun normal olduğunu, güvenlik sistemlerinin beni engellediğini daha dikkatli kullanmam ve fazla zorlamamam gerektiğini söyledi. Şimdi sizlere soruyorum, çekiş kontrol sistemini tam olarak devreden çıkarabiliyormuyuz? Acaba benim aracımdamı bir sorun var? Bu sarsıntılar arcıma zarar vermezmi?
yardımcı olan olursa şimdiden teşekkürler.
Saygılar.
ÖMER