0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
motor yönünden kastın eren bey daha büyük motor anlamındamı
bence kalite farkı var. en azından japon ve yerli üretim farkı var bence. Çünkü ön göğüs çerçevesi taban döşeme v.s farklı japon üretimlerle. en basiti japon gl ile yerli gl arasında dağlar kadar kalite farkı var. döşemesine elini bile sürmeniz hissettiriyor bunu.
Her zaman en iyiyi kendilerine sakliyorlar Japonlar. Japon uretimi olmayan Toyota her zaman Japon uretiminden geri kalir kalite, dayaniklilik, sorunsuzluk acisindan.
peki o zaman neden yetkili servis bile üstüne basarak japon gli ile (93model) , yerli üretim gli arasında fark var diyor. konfor farkı bile var. buda benim aracımda bile dahil olmak üzere amörtisör marka farkı. orj japonlarınki tokico marka, yerli üretim ise ya mondre yada kyb marka oluyor. hani sadece montajdı? fark yoktu? diğer sorum ise japon üretimler yere daha yakın bunu hepimiz biliyoruz. japonlar evet en güzelini kendine saklar. ve diğer parçalarda bile kalite farkı var. ben serviste ilk rotillerimi değiştim 280bin kmdeydi. hor kullanılmasına rağmen. birtane adam geldi zrot ve rotil değişecekti. adam ilk sahibiymiş 97 xei, 150bindeydi daha. 2side söküldü elime aldım baktım cidden fark vardı. hadi ben bilmiyorum diyelim. peki yetkili servistemi bilmiyor
93.....2011 dünyada çok şey değişti(Toyota da değişmedi demeyin)