Gönderen Konu: Nokia N 96 Sıradışı !  (Okunma sayısı 17031 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Nokia N 96 Sıradışı !
« : Mart 06, 2008, 13:42:32 »

Merhaba arkadaşlar size Nokianın yeni modeli olan N 96 yı tanıtmak istedim. Bu telefonu diğer tüm nokialardan ayıran özelliği Symbian S60 işletim sistemini 128 Ram ile desteklemesidir , symbian işletim sistemi kullanıcılar tarafından ağır ve yavaş çalıştığı düşünüldüğünü değerlendiren nokia ilk defa bu özelliği N 96 da kulanmaya karar verdi . S 60 sayesinde windows tabanlı tüm programları bu telefonda daha hızlı çalıştırmanız sözkonusu office programlarını zorlanmadan kullanabilirsiniz. 2.8" Lcd ekrana sahip bu modelde 16.7 milyon renk bulunmaktadır , 16 GB gibi muhteşem büyüklükte bir dahili hafızası vardır ( bu hafıza kapasitesiyle yaklaşık olarak 12.000 adet mp3 'ü telefonunuzda barındırabilirsiniz )ve microsd hafıza kartını desteklemektedir. 5 megapiksel (2592 x 1944 piksel) kamera, Carl Zeis optiği Tessar™ lens, TV özelliğine sahiptir ve DVB-H Class C, 470-750 MHz özelliği sayesinde çok mükemmel bir kaliteyle karasal yayınları izleyebileceksiniz aynı zamanda TV çıkışı ya da kablosuz LAN/UPnP üzerinden uyumlu televizyona doğrudan bağlantı vardır.Ön kamera, VGA (640 x 480 pixels) video telefon sensörü , Görüntülü çağrı ve video paylaşım desteği , Entegre xenon flaş mevcuttur.Tümleşik Küresel konumlandırma sistemi yani GPS vardır ve 150 ülkenin lokasyon haritaları telefon içerisinde kayıtlıdır.Entegre WLAN (802.11 b/g)vardır dolayısıyla , Evinizdeki medya ağında video, müzik oynatın, resim gösterin - WLAN/UPnP üzerinden uyumlu TV, stereo ve PC senkronize etme olanakları mevcuttur. Şuan ülkemize bu ürün gelmemiştir ama çok yakın bir zamanda gelmesi beklenmektedir.İlerleyen zamanlarda piyasa ya istanbul garantili olarak girecektir ama bu sektörde olan birisi olarak sizlere bu tür cihazları tavsiye etmem ileride çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ama distribütör dediğimiz KVK , GENPA , STS , TELPA , BAŞARI , TECHCELL , PROTEL , MEP İLETİŞİM , VEGATEL vb. şirketlerin ürünlerini aldığınızda kullanıcı hatası olmayan tüm sorunlarınızda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Sizlere tavsiyem distribütör garantili almanızdır. Cep telefonuyla ilgili bir sıkıntınız veya ihtiyacınız olduğunda sizlere yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. saygılarımla
Saygılarımla

2008 Yaris Terra D4D

Toyota Club Türkiye

Nokia N 96 Sıradışı !
« : Mart 06, 2008, 13:42:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Nokia N 96 Sıradışı !
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2008, 14:11:50 »
Hel bir gelsin de, alırız belki. Tabi önce benim Hp ye müşteri bulmak gerek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Nokia N 96 Sıradışı !
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2008, 14:22:27 »
Alıntı yapılan: Günal Yılmaz
Hel bir gelsin de, alırız belki. Tabi önce benim Hp ye müşteri bulmak gerek
[/quote]

Size tavsiyem cihazınızı son kullanıcıya satmanız daha karlı çıkarsınız aksi halde çok zarar edersiniz. Çünkü Hp veya asus vb. pda ürünlerini satarken çok zarar ediliyor çünkü 2. elde çok fazla talep gören ürünler değiller dolayısıyla bu tür ürünleri alırken nokia almanızı öneririm 2. el piyasasının da lideri nokia ' dır.
Saygılarımla

2008 Yaris Terra D4D