merhaba arkadaslar 2006 toyota yaris 1.3 sol alacagım fakat arka koltuklarda oturan ıcın tavan tutamac ı bulunmuyor onun yerıne tıpa seklınde bısey konulmus fıkrı olan varmı ?2006 serısınde herkezınkı olemı acaba ?tesekkurler..
bahsettiğiniz yaris yeni kasa mı?
benim araç 2007 model ve dediğiniz gibi arkada tavan tutamağı yok,babamın yoğun ısrarı üzerine servise getirtmiştim yanlış hatırlamıyorsam mayıs 2010'da 3 tanesi 87 lira'ydı
hep merak ederim o tutamaçlar ne işe yarar ?
hep merak ederim o tutamaçlar ne işe yarar ?
Virajlı yollarda, dönüşlerde ve sürücünün kullanım tarzının çok sert olduğu durumlarda psikolojik ve fiziksel destek görevi görür
psikolojik durumu bilmemde fiziksel duruma gelince sanki asılsam elimde kalacak gibi hepsi
Konuyu tekrar canlandırıyorum ama bana da bu tutamaklardan lazım, yetkili servis dışında bulabileceğimiz veya internet üzerinden satışını yapan bir yer var mı bildiğiniz ?
Google amca bilir kesin..
O adam gibi bil(e)mediği için, burada sordum zaten.
dışarıda bulamayıp mecburen servisten almıştım,
belki bir ihtimal çıkmacılar da bulunur
oraya ip veya kayış....kemer... falan bağlasan da aynı işi görür
hem para vermemiş olursun
O adam gibi bil(e)mediği için, burada sordum zaten.
Ah çok pardon, düşünemedim kusura bakmayın.
Malesef dışarıda bulunmuyor,yakın zamanda 3 adet servisten aldım, toplam 103 tl.
İçiniz el veriyorsa çıkmacıdan alıp takabilirsiniz, ben kazalı araç buldum, ama

kaza yapmış aracın içinde kaza esnasında ölenler olmuş vazgeçtim.
Malesef dışarıda bulunmuyor,yakın zamanda 3 adet servisten aldım, toplam 103 tl.
İçiniz el veriyorsa çıkmacıdan alıp takabilirsiniz, ben kazalı araç buldum, ama
kaza yapmış aracın içinde kaza esnasında ölenler olmuş vazgeçtim.
Bilgi için teşekkürler Serdar Bey. ben de yazdığınız nedenden dolayı çıkma parça olayına çok sıcak bakamıyorum. O nedenle anlaşılan, tek çare yine yetkili servis
Geç cevap için kusura bakmayınız , dış aksam olsa sorun değilde ,düşünsenize o tutamacı alsaydım her tutmaya çalıştığımda aklıma gelecekti Allah korusun ,psikolojim bozulurdu. Bu arada sol alacağım demişsiniz !! sol larda zaten tutamaçlar varki
Geç cevap için kusura bakmayınız , dış aksam olsa sorun değilde ,düşünsenize o tutamacı alsaydım her tutmaya çalıştığımda aklıma gelecekti Allah korusun ,psikolojim bozulurdu. Bu arada sol alacağım demişsiniz !! sol larda zaten tutamaçlar varki 
Rica ederim. Sol aracı olan konuyu başlatan arkadaş, isim benzerliği durumu var

benim araç Terra, onlarda yok maalesef. En azından benimkinde yok.. Bir de takma işlemini serviste mi yaptırdınız, yoksa kendimizin de takabileceği bir aparat mı bu ? başka ticari araç falan olsa; çekiç, tornavida allah ne verdiyse girer yaparım ama Yaris'e kıyamıyorum
Ben kendim taktım, takılmasıda aslında gayet kolay

tutamacların olduğu yerdeki kapakları çıkarmak belki biraz zor gibi,oda tornavida yardımıyla kastırarak çıkarılabiliyor.Tutamaçları aldığınızda servisten nasıl takılacağı konusunda ufakta olsa yardım almıştım, bence sizde almalısınız.
Takıldıktan sonra tavanın dolu olması çok hoşunuza gidecek

tavsiye ederim.