0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kısa bi mesafe gidip stop ettirdikten sonra demişsin peki bu kısa mesafede benzinden gaza geçiyormusun? aynı sorunun benzeri bende de var ama bende ilk çalıştırma anında benzinden gazete geçtikten sonra hiç gaz vermezsem motor stop ediyor gaz verirsem kendini toparlıyor ama çalıştırırken hiç zorluk çekmiyorum (aracım 96 corolla xei lpg düz sistem)[/quote]evet kısa daha arabayı yerinden kaldırmadan benzinden gaza geçiriyoromu zaten. istop edince otomatik olarak benzine geçiyor her açılış benzinle.
Sanayıde özel servisler var yani toyotalara filan (japon arabalara) bakan ustalar var onlarda hatayı bulup silebilen bilgisayarlı aletler var burada 15 ile 20 ytl arasına yapıyorlar[/quote]teşekkür ederim bi servise gideyim bakalım ne diyorlar.
doğru haklısın o konuda ama ben bi müddet 2000 deviri geçirmeden benzinde gidiyorum o yüzden demiştim, benimde fazla bilgim yok bu konuda ama diğer arkadaşlar mantıklı fikirler verebilir (aldığın yere götür fikrinin dışında) aklıma gelen stop ettiğinde araç gazda olduğu için çalıştırırken (normalde benzini kullanması gerekir ama) benzin yerine borularda ki gazı mı kullanmaya çalışıyor acaba[/quote]dün lpg'yi taktırdığım yere gittim. aynen sizin dediğinizi dedi. araba borularda kalan lpg'yi ve benzini birlikte kullanmaya çalışıyormuş ondan kaynaklanıyormuş. yapılcabilecek bi şey yok diyor. bunu istemiyorsan sıralı lpg sistemine geçmen gerekir. dedi
LPG ci seni başından atmış öyle şey olur mu ? karburatörlü araç mı bunlar ikisini birden kullansın benim aracımda niye yok oyle birsey ve bizim m0tordan LPG li corollası 4 -5 arkadaşım var hiç birimizde böyle bir sorun yok ve hiç birimizinki sıralı değil o LPG ci ya sistemi yanlış taktı yada yerli malı dandik bir sistem taktırdın Büyle komik bir açıklama olmaz [/quote]yerli malı dandik bi şey taktırmadın lovato taktırdım. ayrıca montajı yapan ustayı çok iyi tanıyorum. işini düzgün yapan montajda çok iyi olan birisi. işini çok düzgün yapar.[quote=ALİ KOÇ]sorsaydın keşke kaç lira fark istiyorlar bende belki geçmeyi düşüne bilirim böylede az yakıyor ama sıralı daha iyi gibi sanki[/quote]aynı sistemin sıralısını taktırırsam yani lovatonun sıralsını 1000 ytl fark vermem gerekiyor.