herkese selamlar..
bir arkadaşım (baya yakın bir arkadaş) arabasına 'elektronik blow off' taktırmak istiyor yani sadece ses amaçlı.. Niğde de yaşıyoruz adana, konya, kayseri veya ankara gibi yakın illerde satan ve montajını yapan tanıdık tavsiye edebileceğiniz kimseler var mı?
ne işe yarar bu alet,sesmi çıkartıyor???
Turbo fısstststs sesi çıkarıyor motordan bağımsız:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Beni öldürsen takmam ama var böyle bir alet tesadüf gördüm ben de...
Hiç tavsiye edilmiyor bu bir ara bende düşündüm ama çok dandik bir sesi olduğunu duydum normal blow off dan ayrı bir sesi varmış.
bende videolardan izlediğim kadarıyla biliyorum zatende acaba açık kapama ihtimali var mı bir de onu merak ettim
Devreye anahtar bağlanırsa kapanır gibime geliyor
Bende var . Fiestadan cıkartmıstım

arzu edersenız Ozel mesaj atınız .
Bende var . Fiestadan cıkartmıstım
arzu edersenız Ozel mesaj atınız .
Sizinki orjinal blow off dur.Elektronik koymazlar bence o araca kendi turbosu varken
Sizinki orjinal blow off dur.Elektronik koymazlar bence o araca kendi turbosu varken 
Fiestanın benzinli olma ihtimali yok mu
Olabir tabi ama mantıken söledim geneli nerdeyse böyle
ferhat keskin hyundai getz elektronik blow off
Burda ses gayet iyi görünüyor ama hepsinde aynı değil ses galiba ve sadece ses için hava için bence saçma birşey 200tl değmez 
200 liraya temiz bir hava filtresi kiti olur çokta temiz olur
200 liraya temiz bir hava filtresi kiti olur çokta temiz olur 
Bak işte bu çok doğru bide aleminnyum boru alıp ön panelden hava çektimmi tamamdır
Bak işte bu çok doğru bide aleminnyum boru alıp ön panelden hava çektimmi tamamdır 
Çok fena olur

Hemde performans artar hemde ses olur bunda sırf ses boşuna ağırlık boşuna aküye binen yük