0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Direk sarj dinomasi tamiri yapan biryere goturun aku biterse yolda kalirsinizLG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracımı teslim aldım. Söyledikleri gibi valfmatik sistemi değişmiş. Şu an bir problem yok çok şükür. Kimsenin bu arızayı yaşamaması dileği ile:)
Amin, geçmiş olsun. Kaça mal oldu hocam? Faturayı saklayın hocam 2 yıl garantisi vardır
Merhabalar,Dün bende yağmurlu havada kısa mesafe bir sürüşün ardından durduğumda VSC ve TRC OFF ışıklarının yandığını fark ettim. Motoru kapatıp tekrar açtığımda ise düzelmişti.Yukarıda ki yorumlardan faydalanarak söylüyorum; geçen hafta aracın motor kısmını temizlerken kutup başına metal sürtmesi sonucu bir kıvılcım attı. Sebebi bundan olabilir mi?Savrulma içinde şunu sormak istiyorum: geçtiğimiz günlerde şehirler arası bir yolda gelirken, benim seyir halinde olduğum sağ şeritten bana doğru ilerleyen bir araca (tüm ikaz ve uyarılara rağmen durmadı) vurmamak için derin bir bankete inip çıkmak zorunda kaldım. araç biraz sarsıldı ve yol tabelasının üzerinden geçerek durabildim. bu durum sebep olmuş olabilir mi?