0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota Avensis cold start at -21 degrees Celsiusbu video daki gibiyse bir sıkıntı yok akünün amperi düşük geliyor o yüzden lambalar geç sönüyor.
Buğra -21 derece diyor olsun okadar..Rot ve rotillerle alakalı bir durumda olabilir jantların birinde bir hasar da olabilir..
o zaman devamlı yanıyor hiç sönmüyor.
Halit bey, sıkıntı o ışıklar sönmüyorsa vardır diyelimki sönmüyor aracınızda ciddi sıkıntılar var anlamına gelir örneğin ABS ışığı yanıyorsa ani frende Abs devreye giremeyecek anlamına gelir bilginize, aynı olaylar Vsc ve Trc içinde geçerlidir.
sercan bey haziran 2011 de yetkili toyota servisinde sapma sensörünü değiştirdim sorun kalmadı çok şükür.
Çok sevindim sorun kalmadığına iyi günlerde kullanalım araçlarımızı.
sercan bey avensiste bu sorun kronik zannediyorum. abs trc vsc ışıklarının yandığı, sapma sensörünün arızalı olduğu dönemde 4 avensis daha bu sapma sensörü için gelmişti aralık 2012 de 10 bin bakımına gittiğimde yine bir avensis aynı sorunla abs trc vsc ışıklarının yanmasından dolayı servise geldiğini gördüm .sorunun nedenini ana servise sorduğumda usta araba savrulmuş dedi.ama bu avensise şehir içi 6,5 litre yaktıran biri olduğumu kesinlikle bir savrulma olmadığını ve aracı çok sakin kullandığımı yol bilgisayarındaki veriyi göstererek anlatmıştım.ama dediğiniz gibi şimdi sorun yok herkese kazasız belasız arızasız günler
Aralık 2012 de bakıma gitmeniz ilginç tabiki
Bazı arkadaşlarımız GORA gezegeninden olabilir anlayışla karşılamak lazım.Zaman kavramı izafidir Hepimiz kardeşiz....
aralık 2011 yazacaktım kusura bakma kardeşim
Boşboğazlık ettiysek kusurumuza bakma sadece espiriydi.
Gösterge senin avensise mi ait? Eksi 21'de Eskişehir mi?
videoyu ben çekmedimde eskişehirde akşam 11 gibi -18 olmuştu onun fotoğrafı var bende:D
ibrahim bey öncelikle geçmiş olsun. aynı sorun bende de oldu hem yetkili servis hem de özel toyota servisinde farklı zamanlarda 4-5 kez söndürmemize rağmen tekrar yandı abs-vsc-trc lambaları bende parça değiştirdim toyota yetkili servisinde(570+70) ama siz fazla ücret ödemişsiniz gibi geldi bana yetkili serviste sordunuz mu parça fiyatını
Merhaba Halit Bey,aynı problem şu an benim başıma da geldi. İzmit de hallettiğinizi söylemişsiniz. Hangi ustaya gittiğinizi söyleyebilir misiniz?