Gönderen Konu: nedir bu vw hayranlığı...  (Okunma sayısı 3905 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
nedir bu vw hayranlığı...
« : Nisan 30, 2011, 20:23:37 »
araba alacağım için herkese ve her yere başvuruyorum fikir almak için.akıl akıldan üstündür sonuçta..şahsen ben skoda superb'e bayılıyorum her açıdan..diğer bir alternatif de vw jetta..aynı segment değiller ama fiyatları çok yakın birbirine..kime srsam vw diyor kardeşim..sinir oluyrum..neden diye sorunca da' adı yeter ' deniyor..bu kadar mı farklı bu vw..hiç kullanmadığım için bilmiyorum vw'in nasıl olduğunu
Allah herkese önce sağlık versin..

Toyota Club Türkiye

nedir bu vw hayranlığı...
« : Nisan 30, 2011, 20:23:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
Ynt: nedir bu vw hayranlığı...
« Yanıtla #1 : Nisan 30, 2011, 20:27:34 »
tamamen marka bağımlılığı :) superb fiyatını hakkaten hakeden bir otomobil.
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 30, 2011, 20:40:21 »
Aynen marka bağmlılığından başka birşey değiL. Yeni jettanın malzeme kalitesi ortada (Eskisine göre). Arkadaş geçenlerde Polo siparişi verdi, araç bilmem kaç ay sonra gelecek demişler. 41 bin TL verecek ve araçta hiçbişey yok. Sis farıda dahil. Toyota kullandığım için söylemiyorum ama kimse kusura bakmasın VW bu parayı kesinlikle haketmiyor. Bizim insanımız VW bu hale getirdi.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 30, 2011, 20:43:11 »
Jettaya ağustosa gün veriyorlar :o Marka bağımlılığı şuanki ama şu yönden iyi eğer wv alırsanız 2.el çok rahat ve az değer kaybıyla satarsınız alıcısı herzaman bulunur. Biraz yanlı bir karşılaştırma olmuş ama şu videoya bi göz atmak lazım
Jetta versus Corolla Chico Volkswagen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2011, 20:48:24 »
Burak'ın dediklerine aynen katılıyorum. ayrıca polo bluemotion'un göğüs plastiğini görseniz inanamazsınız. yeni accent blue'dan birazcık daha iyi hatta başa baş bile diyebilirim.

Zaten bizim halkın derdide bu değilmidir... Komşular görsün diye pahalı  arabaların en boşunu alırlar. heleki paraları bolsa gider bi arabanın en dolusunu alırlar.. full+full alıp hız sabitleyiciyi hiç kullanmamış komşum var benim ya :S
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 30, 2011, 20:48:54 »
araba alacağım için herkese ve her yere başvuruyorum fikir almak için.akıl akıldan üstündür sonuçta..şahsen ben skoda superb'e bayılıyorum her açıdan..diğer bir alternatif de vw jetta..aynı segment değiller ama fiyatları çok yakın birbirine..kime srsam vw diyor kardeşim..sinir oluyrum..neden diye sorunca da' adı yeter ' deniyor..bu kadar mı farklı bu vw..hiç kullanmadığım için bilmiyorum vw'in nasıl olduğunu
Bahadır bey hemen hemen bütün yazılarınızı takip ediyorum avensisle başladınız jetta ile devam ettiniz şimdi ise superb diyorsunuz ...inanın herhangi bir bankanın müdürü olsaydım keşke hemen size konumumu kullanarak faizsiz araba kredisi verir sizi acilen arabalandırırdım :D :D :D şaka bir yana sonuçta araba alacaksınız ince eleyip sık dokumanız normal ....alın bir araba bizde kurtulalım TCT kurtulsun. :D :D :D
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 30, 2011, 20:49:37 »
Valla bende 1 aydır fiyat araştırmasındayım. bomboş polo 42 milyar yani yuhhh
jetta alt korumaları bile plastik 1 kere altını vursanız paramparça elinize alırsınız 50 milyar. parça pahalılığı en üst noktada zaten adam mercedes parçası mı satıyor VW mi belli değil.ben şahsen o fiyatlara param olsada almam...

bence arabaların hepsi pahalı arkadaş bi corolla bile 50binlira ya yuhh bence çok arttı fiyatlar. bence corollanın sıfır fiyatı 35-38 arası olmalı
tabii diğer araçlarda aynı şekilde.

şuan bütün araçları inceledim. tek araba beğendim oda MAZDA 3 pazarlıkla 42 milyara falan en donanımlı full mazda alabilirsiniz.
arabada kör nokta uyarıcısından sunroof'a koltuk ısıtmasından elektrikli ve ısıtmalı ayna ön cam'a, 6lı cd charger'dan mercek motorlu farlara,esp den 8 hava yastığı TSC ye kadar ne ararsanız mevcut...fiyatını fazlasıyla hakeden bir araç.. kısmet olursa 2012'nin ilk aylarında alacağım bu aracı. hem sedan hem spor görnüşü ile zaten kasa dizaynı on numara iç dizayn aynı şekilde..lastik basıncına kadar herşeyi var arabada. ha full almasanız bile bu özelliklerin birçoğu standardında var zaten bence incelemenizde fayda var....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Nisan 30, 2011, 20:51:15 »
ağustosa gün verse gene iyi..ekim gibi anca gelir demişti vw'deki satış danışmanı..gerçi bu aralar çoğu modelde sıra var ama vw'i gerçekten anlayamıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Nisan 30, 2011, 20:53:47 »
Ankara Eskihisarda Jetta için artık bir tarih vermiyorlar demişti arkadaşım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Nisan 30, 2011, 20:54:25 »
Bahadır bey hemen hemen bütün yazılarınızı takip ediyorum avensisle başladınız jetta ile devam ettiniz şimdi ise superb diyorsunuz ...inanın herhangi bir bankanın müdürü olsaydım keşke hemen size konumumu kullanarak faizsiz araba kredisi verir sizi acilen arabalandırırdım :D :D :D şaka bir yana sonuçta araba alacaksınız ince eleyip sık dokumanız normal ....alın bir araba bizde kurtulalım TCT kurtulsun. :D :D :D

:)valla ben de artık araştırmaktan bıktım ama sanırım 2 ay daha çekeceksiniz yazılarımı..artık araba galerisindeki satış srumlularından daha iyi tanıyorum arabaları :) ama söz,bu son karşılaştırmam..2 seçeneğe düştüm yani..superb-jetta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 30, 2011, 20:58:17 »

şuan bütün araçları inceledim. tek araba beğendim oda MAZDA 3 pazarlıkla 42 milyara falan en donanımlı full mazda alabilirsiniz.
arabada kör nokta uyarıcısından sunroof'a koltuk ısıtmasından elektrikli ve ısıtmalı ayna ön cam'a, 6lı cd charger'dan mercek motorlu farlara,esp den 8 hava yastığı TSC ye kadar ne ararsanız mevcut...fiyatını fazlasıyla hakeden bir araç.. kısmet olursa 2012'nin ilk aylarında alacağım bu aracı. hem sedan hem spor görnüşü ile zaten kasa dizaynı on numara iç dizayn aynı şekilde..lastik basıncına kadar herşeyi var arabada. ha full almasanız bile bu özelliklerin birçoğu standardında var zaten bence incelemenizde fayda var....
[/quote]Vall a ben olsam mazda 3 ciddi ciddi düşünürdüm hem dolu hemde görüntüsü müthiş arabanın sonuçta o da bir japon......
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 30, 2011, 21:12:47 »
Videoda Volkswagen bayisinde Volkswagen yetkilisi tarafından bir corolla ile jetta karşılaştırılıyor.. Daha ne bekleyebilirsiniz ki adam jetta almayın mı demeliydi videoda :D Yok artık.. :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 01, 2011, 10:54:02 »
Bahadır abi valla kimse kusura bakmasın bu karşılaştırma da jetta diyenler hiç ama hiç otomobildn anlamayan insalarmış... Jetta resmen vosvagenin katırı diğeri adı üstünde süper B ;) Hee madem vw nin adı var skoda kimin ??? O da vw nin en o zaman ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 01, 2011, 11:37:35 »
adı yeter demek " ben bir halttan anlamam ama pahalıysa iyidir " demek oluyor zaten bahadır bey...
VW gerçekten uçurdu fiyatları, ama adamlar da haklı, kazık ne kadar büyük olursa olsun lök diye alınca millet, onlarda bindiriyorlar fiyata...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2011, 11:49:32 »
Yeni passat bence son derece cirkin bir dizayna sahip.Hele önden berbat.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2011, 11:56:56 »
Yeni passat bence son derece cirkin bir dizayna sahip.Hele önden berbat.

Alın benden de o kadar...
ayrıca tüm arabaları öncen birbirinin aynısı oldu, bir süre sonra gözümüz alışıcak ve de yeni oldukları için güzel gelmeye başlayacak belki ama , eski passat çok çok daha güzeldi.
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mayıs 01, 2011, 12:12:46 »
Yeni Jetta benim çok hoşuma gitti ama passat cidden hoş olmamış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 01, 2011, 14:48:22 »
Ben de anlamış değilim, heralde söylenilenler kadar marka bağımlılığı olsa gerek... Nedense memlekette Vw ve türevlerine (Audi, Seat, Skoda) bir hayranlık var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 01, 2011, 15:56:33 »
Konu arz talep meselesi,talep oldukça fiyatlar şişecektir.Yoksa bir numarası olduğundan değil.Aradaki farka eşime araba alırım.Mutluluğun resmini yaparım :)
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 01, 2011, 16:54:59 »
Bahadır Bey Merhabalar,
Kayınbabam iki ay önce süperb aldı ve o da hakikaten parasını hakediyor diyor. vw hakkında da bilgi sahibi idi ve diyor ki süperb vw den kat kat üstün. Ama nedense markacılıktan veya etrafa vw aldım diyebilmek için mi bilmem insanlar vw diyebiliyor. Ama siz içinizden gelen sesi dinleyin.