0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saat ayarı konusunda aşağıdaki başlığa bakabilirsiniz:http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=9565.0
Süleyman bey saatin olduğu yerdeki düğmeye basılı tutun,.... buna rağmen olmuyorsa düğmenin olduğu yerde mekanik arıza veya iç kısımda elektronik bir problem olabilir belki de, tabi bu şekilde olmasını temenni etmeyiz.. selamlar
Mesut bey; saatin olduğu yerdeki düğmede bir arıza yokmuş ama biraz daha çabalasam arıza verdirmeyi başarakmışım sanki Kadrandakini değil de direksiyon simidi üzerinde sağdaki düğmeyi ''setup press and hold'' konumuna getirip yine aynı düğmeye basılı tutunca saat ayarlama konumuna geldi ve saat ayarlandı.herkese teşekkürler
Arkadaşlar. Elegant 1.6 (2008) de cam sileceğini otomatik çalıştırmak için çalıştırma kolu ve üzerindeki ayar bileziği hangi konumda olmalı. Kolun üzerindeki çizimde 5 ayar konumu var ( -Mıst -Off - Auto -Lo -Hı) ama dört konuma ayarlanabiliyor. İçinden çıkamadım. Uzun yolda da deneme imkanım olmadı. İkinci sorum da gösterge üzerindeki saat ile ilgili: Saatin ayarlanması gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum , selamlar..
Hort, hort Otomatik sileceğin hassaslık ayarını nasıl düzeltebilirim. Silecekler ekran tamamen yağmur suyu olunca çalışıyor. O zamana kadar önümü göremez oluyorum. Mecburen önceden manuel olarak çalıştırmam gerekiyor. Cam tamamen su olmadan çalışması için hangi ayara getirmem gerek.
Hikmet silecek kolu üzerinde halka var o yağmur sensörünün hassasiyet ayarını yapıyor . Şimdiki konumu ne ise tam tersi konuma getir . Baktın bu sefer çok erken devreye giriyor diğer yöne doğru az birşey geri getir yani duruma göre ayarı bulacan . Bunu yağmur yağarken silecek kolunu auto konumuna aldıktan sonra yapman lazım tavsiyem sağda bir yerde durarak yapman .
Üstündeki "+,-" bileziği tam da bu işe yarıyor. Eğer sileceklerin hassasiyeti azsa +'ya , çoksa - 'ye doğru çevirmelisin.
hikmet + ve - bilezigin üstüne getir.SOnrada bilezigi direksiyonunüstüne. o zaman kesin çalışır.Bilzeik olmaz ise yarım altın konumuna al tamamdır ozaman.