0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni konu açılınca ne oluyo zannediyorsun? ama arayüzü diyorsan, Toyan aynı arayüzle son 7-8 yıldır geçiniyor, biz bile bir kere değiştirdik...[/quote]Alper bey arayüz demekle ne kasdettiniz? İnternet ayıbımızı biliyorum da hani düşünceleriniz nedir.
VW, honda, ford, fiat, hepsinin aynı şekilde tek sitesi var, sonra tüm satıcı ve servislere ordan bağlanılıyor.Böyle olunca da satıcıların kendi sitelerinin olmasına bile gerek kalmıyor aslında, tek gereken iletişim ve ulaşım bilgiler, normal ve hatta tercih edilir bir durum.Toyan'ın sitesinin yeni dizaynı fazla bile. Şu anda modeller, fiyatlar vs hakkındaki tüm bilgiler toyotaSA'nın sitesinde var. Toyan'ın sitesinden benim tek beklediğim ulaşım, iletişim ve belki de servis rezervasyonu bilgileri.[/quote]Anladım. Bu gibi şeylerle şirkette en çok ben ilgileniyorum onun için sordum. Yardımınız için teşekkür ederim.
2004 den bu yana toyota kullanıyorum bende tesadüfen karşılaştım şimdi diyorum çok geç kalmışım keşke daha önce karşılaşsaydım çok güzel bi forum hatta bazen yolda bi toyota kullanıcısı gördüğüm zaman acaba buda foruma üyemidir diye içimden geçirmiyor değilim ve hatta öncelik hakkı bende olsa bile ona yol veriyorum toyota kardeşliği bu olsa gerek [/quote][quote=Adil ULUTAŞ]Haklısın valla Ali. Toyota cılar özel davranıyor birbirlerine. Hatta Yaris kullanıcıları birbirine korna yapıyor motorcularda ve kamlumbacılarda olduğu gibi güzel bir duygu paylaşmak.... [/quote]Ali aynı duyguları yaşıyorum bende . Hatta daha ileri gidip bazen kafamı camdan çıkarıp siz toyotanın forumuna üyemisin diyesim geliyor değilse bile davet etmiş olurum diyorum kendi kendime . Ben de aynı şekilde yol veriyorum . Toyotanın özel olduğu gibi kullanıcıları da gerçekten çok özel insanlar