0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
paylaşım için sağol ,ama rüzgarlığa çok para vermişsin ben 4 cama 45 tl verdim (,servisden almadım )
Hayırlı ugurlu olsun erbil beyabdurrahman sen rüzgarlıkları nereden aldın bende alacam ama servis malum....
merhabalar...bende 1.6 a/t elegant corolla var...10bin bakımına götürdüm....servise aracımı sokmadan önce neler yapacaklarını vs...sordum onlar da anlatırlarken motor yağını 5w30 istediğimi söyledim onlar da kabul ettiler tabii parasını verirsen neden kabul etmesinler...mobilin 5w30 yağını koydular hatta emin olmak için kutusuna baktım ... biraz pahalıya geldi ama napalım önemli olan motor değil mi??? motorun sesi değişimden sonra psikolojikmi bilmiyorum azaldı gibi hissettim... ha bir de rüzgarlık taktırdım orjinal toyota ön camlara sadece 175 lira aldılar...hemen ertesi gün erzuruma gittim van dan uzun yolda süper oldu yahu cam açamıyordum şimdi yağmur yağdığında da az bişey açıyorum buhar yapmıyor...o yüzden öneririm...neyse normal servis ve rüzgarlıklara toplamda 456 lira gitti...paylaşayım dedim iyi geceler...
o değil de ben 5W 30 yağın litresini zaten 15 liraya aldım, garip gerçekten...
Ne marka acaba?
mobil