0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o konuda başka bir yer önereyim size, hatay tarafında bu tarz şeyleri çok ucuza bukabilceğiniz bir çıkmacı var. kargoyla falan da gönderiyor.. ilgilenir misiniz?
Bu öneriyi bende alabilir miyim,neresidir ve güvenilir midir? Ayrıca cam otomatiği ile ilgili bir soruda ben sormak istiyorum XLİ'ler ile XEİ ve GLİ'lerin Otomatik camlılarının kapı iç kısımları farklı,cam motoru alsam bile ben nasıl ve nereye koydurabilirim ki düğmeyi,sadece ufacık bir tutma plastiği var?
Orjinal cidden pahalıya geliyormuş,Montaj dahilmiydi ucuz yollu olanda?
yok malesef montaj dahil değil ancak kendiniz bile yaparsınız, soketler takılacak, kablo çekilecek baya basit yani.. sadece ön iki cam 100 lira, 4 cam 300 lira olarak konuşmuştuk
oy oy dur abi yanlış söylemişim ön iki cam 200 lira tanesi 100 lira, arkaların tanesi 50 lira dedi
Bu arada paylaşılmış olabilir link, tesadüfen gördüm. Orjinal çıkma klima takımı ilanıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-orjinal-cikma-klima-takimi-48274863/detay/?
vaaaay ankarada bu rakama ilk kez gördüm üstelik yaz mevsiminde bi konuşayım bununla ben
Şansını bir dene Türkay, hala duruyorsa iyi duruyor parçalar Orjinal demiş ilanda, fason uydurma birşey değil.
zaten orjinal denso dışında klima takmam.. çakma saçma sapan hiç bir şey kullanmadım, kullanmak nasip olmasın inşallah
Vakit geçmeden bir ara bakalım neymiş ne değilmiş
malesef biraz geçecek izmire gidiyorum yarın
Havalar sıcak ama sen bilirsin
araba ankarada beni beklicek metin abim 2009 candır izmirde
Ben yolculuk efsaneyle olacak diye düşündüm, pardon. Herhalde yani 2009