0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karburatörlü bende kullanmıştım ve gerçekten klimayı açınca motor kasııyordu ama enjeksiyonluda böyle bir sıkıntı yok
Türkay bey,bende klima taktırmayı istiyorum,ancak arabamı 97 klimalı GLİ ile değiştirme gibi bir durumumda var,14 Mayısa kadar araç sahibinden haber bekliyorum (malum bendeki XLİ 98) eğer olmazsa beraber taktırabiliriz.Sadece sormak istediğim bir kaç husus var;bu fiyata 1100 Tl (100 Tl işçilik+1000Tl klima) klima gazı,düğmesi vs dahil mi? Bunu sorma sebebim bir arkadaşım Antepten sıfır getirtip burada (Çorum'da) taktırdı ve 1200 Tl gibi bir fiyata çözdü sorununu,orjinal olması tabii ki avantaj ama klima kompresörü ve motorunda sorun çıkması da olası bir durum değil midir?Yeni kullanıcı olduğum için bu sorular aklıma takıldı,aydınlatırsanız sevinirim.
can abi en azından 3-4 yıldır araştırıyorum, soruyorum ustalara bu klima işini.. denen şey şu; sakın yan sanayi alma, çıkma orjinal bul.. bu çıkmacı sıkıntısız biri, alırız seti, set 14 parçaymış sanırım, sigortalardan düğmesine aklına ne gelirsen dahilmiş fiyata.. motorda, kompresörde vs bir sıkıntı çıkarsa da değiştiriyormuş (ben genelde garantisi benim diyen adamlara pek itibar etmem ama ikinci el, faturasız bir ürün alınca itibar etmek zorunda kalıyormuş insan bunu da gördük ) adam o fiyatı 3-4 kişi gelirseniz veririm dedi ama 2 takıma da versin artık
Anladım Türkay kardeşim,o zaman şöyle bir plan yapalım.Öncelikli olarak 14 Mayısı bekleyip,daha sonra;Fiyat ve montaj fiyatını ve Montaj Tarihini netleştirelim Malum 500 Km yol git-gel yapacağım
Anlaştık Türkay,eğer arabayı değiştirmezsem hemen haber veriyorum sana.Sende müsait zamanda fiyatları öğrenirsen net bir şey olur.İlgin için ayrıca teşekkürler.
Türkay kardeşim,klimalı 97 GLİ olayından vazgeçtim,şimdilik bakımlarını yaptırıp bineceğim,ancak babamla yaptığımız istişare sonucu klimadan vazgeçtik şu an,çünkü İzmir'de okuyan kardeşim (5 senedir oradaydı) bu sene mezun oluyor.Çorum'da da çok fazla ihtiyaç duymadığım için vazgeçip,şimdilik jant,cam otomatiği vs olaylarına girmeyi düşünüyorum.Ancak bir Ankara buluşmasında yada eğer 25-26-27-28 Haziran'da İzmir'de olursanız görüşürp tanışmayı çok isterim.İlginize teşekkür ediyorum ve Klima haberlerinizi imrenerek bekliyorum
bende de askıda şu anda klima projesi hatta bütün projeler askıda, kardeşimin gideceği üniversiteye bağlı olrak araba değişikliği söz konusu bende, onu bekliyorum bu yıl tamamen durgun bir yıl oldu, tek bir şey yapmadım, acısını seneye çıkarırım artık
abi cam otamatiğini getirtmedin mi
yok tunç'um hiç bir şey ellemedim her şey askıda şu an
Sn Türkay Sarıkaya Ankara daki bu ucuz çıkmacının lütfen adını ve adresini verebilirmisin. Ben başka şey soracağım , sağ ön kapı otm. kilit çalışmıyor , temiz çıkma bulabilirsem taban halısı alacağım ayrıca yedek elektronik modül vs.