Gönderen Konu: ae101 sahipleri müjde.. klima taktırıyoruz :) :)  (Okunma sayısı 23570 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: ae101 sahipleri müjde.. klima taktırıyoruz :) :)
« Yanıtla #40 : Mayıs 01, 2011, 18:43:23 »
karburatörlü bende kullanmıştım ve gerçekten klimayı açınca motor kasııyordu ama enjeksiyonluda böyle bir sıkıntı yok
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 01, 2011, 18:43:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1993 xl corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 02, 2011, 16:13:55 »
bugun 95 xei bindim arkadasımın.frene basınca motordan ses gelmedi.benim araçta ise frene basınca motordan bı huff dıye sanki kompresor varmış gıbı ses gelıyo.bu ses klıma lı olmasından mı kaynaklanıyor.xeı de klima yok bu arada
1993 1.6 xl  klima + 4 cam otomatık+hidrolik direksiyon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 40800
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 932 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 02, 2011, 18:26:18 »
Ankarada toru topu 2,5 ay yaz oluyor geri kalanı serin veya soguk geçiyor .klimalı araç sahipleri bile nadiren klima kullanıyor bence Ankara da oturan araç sahipleri için gereksiz bir uygulama olsa fena olmazsa orjinalinde yoksa taktırmaya gerek yok dye düşünüyorum .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 02, 2011, 19:33:41 »
ben izmirli olduğum için bana cidden bir zorunluluk.. izmirde yazın ciddi sıcak oluyor, klimasız binmek işkence oluyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1993 xl corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 04, 2011, 11:09:46 »
karburatörlü bende kullanmıştım ve gerçekten klimayı açınca motor kasııyordu ama enjeksiyonluda böyle bir sıkıntı yok
peki o frene basınca gelen ses ne onu bılımıyosun
1993 1.6 xl  klima + 4 cam otomatık+hidrolik direksiyon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 238000
  • Model Yılı: '05
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 07, 2011, 17:11:37 »
Türkay bey,bende klima taktırmayı istiyorum,ancak arabamı 97 klimalı GLİ ile değiştirme gibi bir durumumda var,14 Mayısa kadar araç sahibinden haber bekliyorum (malum bendeki XLİ 98) eğer olmazsa beraber taktırabiliriz.Sadece sormak istediğim bir kaç husus var;bu fiyata 1100 Tl (100 Tl işçilik+1000Tl klima) klima gazı,düğmesi vs dahil mi? Bunu sorma sebebim bir arkadaşım Antepten sıfır getirtip burada (Çorum'da) taktırdı ve 1200 Tl gibi bir fiyata çözdü sorununu,orjinal olması tabii ki avantaj ama klima kompresörü ve motorunda sorun çıkması da olası bir durum değil midir?Yeni kullanıcı olduğum için bu sorular aklıma takıldı,aydınlatırsanız sevinirim.
Eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir..
Emektarlar:99 Passat TDI-98 Fiat Uno 70 S-97 Europa 1.4 RN-2004 Honda Jazz LS-1.6 XLİ 1998-Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra Sedan-Honda Civic 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Mayıs 10, 2011, 08:50:56 »
Türkay bey,bende klima taktırmayı istiyorum,ancak arabamı 97 klimalı GLİ ile değiştirme gibi bir durumumda var,14 Mayısa kadar araç sahibinden haber bekliyorum (malum bendeki XLİ 98) eğer olmazsa beraber taktırabiliriz.Sadece sormak istediğim bir kaç husus var;bu fiyata 1100 Tl (100 Tl işçilik+1000Tl klima) klima gazı,düğmesi vs dahil mi? Bunu sorma sebebim bir arkadaşım Antepten sıfır getirtip burada (Çorum'da) taktırdı ve 1200 Tl gibi bir fiyata çözdü sorununu,orjinal olması tabii ki avantaj ama klima kompresörü ve motorunda sorun çıkması da olası bir durum değil midir?Yeni kullanıcı olduğum için bu sorular aklıma takıldı,aydınlatırsanız sevinirim.
can abi en azından 3-4 yıldır araştırıyorum, soruyorum ustalara bu klima işini.. denen şey şu; sakın yan sanayi alma, çıkma orjinal bul.. bu çıkmacı sıkıntısız biri, alırız seti, set 14 parçaymış sanırım, sigortalardan düğmesine aklına ne gelirsen dahilmiş fiyata.. motorda, kompresörde vs bir sıkıntı çıkarsa da değiştiriyormuş (ben genelde garantisi benim diyen adamlara pek itibar etmem ama ikinci el, faturasız bir ürün alınca itibar etmek zorunda kalıyormuş insan bunu da gördük :( ) adam o fiyatı 3-4 kişi gelirseniz veririm dedi ama 2 takıma da versin artık :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 10, 2011, 08:53:53 »
hayırlısıyla takma işine geçsek, çok güzel bir şey çıkacağına eminim... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mayıs 10, 2011, 16:04:36 »
can abi en azından 3-4 yıldır araştırıyorum, soruyorum ustalara bu klima işini.. denen şey şu; sakın yan sanayi alma, çıkma orjinal bul.. bu çıkmacı sıkıntısız biri, alırız seti, set 14 parçaymış sanırım, sigortalardan düğmesine aklına ne gelirsen dahilmiş fiyata.. motorda, kompresörde vs bir sıkıntı çıkarsa da değiştiriyormuş (ben genelde garantisi benim diyen adamlara pek itibar etmem ama ikinci el, faturasız bir ürün alınca itibar etmek zorunda kalıyormuş insan bunu da gördük :( ) adam o fiyatı 3-4 kişi gelirseniz veririm dedi ama 2 takıma da versin artık :D

Anladım Türkay kardeşim,o zaman şöyle bir plan yapalım.Öncelikli olarak 14 Mayısı bekleyip,daha sonra;
Fiyat ve montaj fiyatını ve Montaj Tarihini netleştirelim Malum 500 Km yol git-gel yapacağım :(
Emektarlar:99 Passat TDI-98 Fiat Uno 70 S-97 Europa 1.4 RN-2004 Honda Jazz LS-1.6 XLİ 1998-Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra Sedan-Honda Civic 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #49 : Mayıs 11, 2011, 00:55:34 »
Anladım Türkay kardeşim,o zaman şöyle bir plan yapalım.Öncelikli olarak 14 Mayısı bekleyip,daha sonra;
Fiyat ve montaj fiyatını ve Montaj Tarihini netleştirelim Malum 500 Km yol git-gel yapacağım :(
sen gelmeden önce ayarlarız can abi bütün işleri, klimanın alınması vs.. onlar hallolduktan sonra sen sadece taktırmaya gelirsin zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mayıs 11, 2011, 09:12:08 »
Anlaştık Türkay,eğer arabayı değiştirmezsem hemen haber veriyorum sana.Sende müsait zamanda fiyatları öğrenirsen net bir şey olur.İlgin için ayrıca teşekkürler. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #51 : Mayıs 11, 2011, 11:33:36 »
Anlaştık Türkay,eğer arabayı değiştirmezsem hemen haber veriyorum sana.Sende müsait zamanda fiyatları öğrenirsen net bir şey olur.İlgin için ayrıca teşekkürler. :)
lafı mı olur abi inşallah en güzelinden hallederiz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mayıs 18, 2011, 11:37:32 »
Türkay kardeşim,klimalı 97 GLİ olayından vazgeçtim,şimdilik bakımlarını yaptırıp bineceğim,ancak babamla yaptığımız istişare sonucu klimadan vazgeçtik şu an,çünkü İzmir'de okuyan kardeşim (5 senedir oradaydı) bu sene mezun oluyor.Çorum'da da çok fazla ihtiyaç duymadığım için vazgeçip,şimdilik jant,cam otomatiği vs olaylarına girmeyi düşünüyorum.
Ancak bir Ankara buluşmasında yada eğer 25-26-27-28 Haziran'da İzmir'de olursanız görüşürp tanışmayı çok isterim.İlginize teşekkür ediyorum ve Klima haberlerinizi imrenerek bekliyorum ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #53 : Mayıs 19, 2011, 22:31:44 »
Türkay kardeşim,klimalı 97 GLİ olayından vazgeçtim,şimdilik bakımlarını yaptırıp bineceğim,ancak babamla yaptığımız istişare sonucu klimadan vazgeçtik şu an,çünkü İzmir'de okuyan kardeşim (5 senedir oradaydı) bu sene mezun oluyor.Çorum'da da çok fazla ihtiyaç duymadığım için vazgeçip,şimdilik jant,cam otomatiği vs olaylarına girmeyi düşünüyorum.
Ancak bir Ankara buluşmasında yada eğer 25-26-27-28 Haziran'da İzmir'de olursanız görüşürp tanışmayı çok isterim.İlginize teşekkür ediyorum ve Klima haberlerinizi imrenerek bekliyorum ;)
bende de askıda şu anda klima projesi :D hatta bütün projeler askıda, kardeşimin gideceği üniversiteye bağlı olrak araba değişikliği söz konusu bende, onu bekliyorum :) bu yıl tamamen durgun bir yıl oldu, tek bir şey yapmadım, acısını seneye çıkarırım artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #54 : Mayıs 19, 2011, 22:33:53 »
bende de askıda şu anda klima projesi :D hatta bütün projeler askıda, kardeşimin gideceği üniversiteye bağlı olrak araba değişikliği söz konusu bende, onu bekliyorum :) bu yıl tamamen durgun bir yıl oldu, tek bir şey yapmadım, acısını seneye çıkarırım artık :)
abi cam otamatiğini getirtmedin mi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Mayıs 19, 2011, 22:34:12 »

turbo olur süpercharger olur daha neler neler olur :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #56 : Mayıs 20, 2011, 08:34:31 »
abi cam otamatiğini getirtmedin mi :D
yok tunç'um hiç bir şey ellemedim her şey askıda şu an :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #57 : Mayıs 20, 2011, 12:49:29 »
yok tunç'um hiç bir şey ellemedim her şey askıda şu an :(

neyse sağlık olsun abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '24
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mayıs 20, 2011, 14:30:54 »
Sn Türkay Sarıkaya  Ankara daki  bu ucuz    çıkmacının  lütfen  adını  ve  adresini  verebilirmisin. Ben  başka  şey  soracağım  ,  sağ  ön  kapı  otm. kilit  çalışmıyor ,   temiz  çıkma   bulabilirsem  taban halısı alacağım ayrıca  yedek  elektronik  modül vs.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #59 : Mayıs 21, 2011, 04:55:53 »
Sn Türkay Sarıkaya  Ankara daki  bu ucuz    çıkmacının  lütfen  adını  ve  adresini  verebilirmisin. Ben  başka  şey  soracağım  ,  sağ  ön  kapı  otm. kilit  çalışmıyor ,   temiz  çıkma   bulabilirsem  taban halısı alacağım ayrıca  yedek  elektronik  modül vs.
o konuda başka bir yer önereyim size, hatay tarafında bu tarz şeyleri çok ucuza bukabilceğiniz bir çıkmacı var. kargoyla falan da gönderiyor.. ilgilenir misiniz?