Gönderen Konu: Yetkili Toyota Bayiileri Hakkında  (Okunma sayısı 1479 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Yetkili Toyota Bayiileri Hakkında
« : Nisan 28, 2011, 11:20:28 »
Arkadaşlar dünki otomotiv fuarı ziyaretimde toyota standından Adana da artık iki yetkili servisimiz olduğunu öğrendim.
Şimdi sorum şu olacak;
Aracımın 20bin bakımına az kaldı.Acaba bakımı halehazırda bölgenin en büyük firmas(sadece Toyota değil)ı olan eski servisim Onatça-yoksa yeni ama zaten Fiat yetkili bayilii yapıp Toyota'yı da alan Mıçı ile mi yaptırsam.
Onatça hem Adana'nın tek yetkili bayii olması hem de müşterilerinin yoğunluğundan ötürü memnuniyetimi kazanamamıştı lakin uzun yıllardır tecribelerinin olması beni yeni açılmış tecrübesiz ama bunun yanında müşterisini rakibinden daha fazla memnun etmek isteyecek Mıçı ile kararsız bıraktı.

Sizler hangi servise gideceğinize nasıl karar veriyorsunuz?

Toyota Club Türkiye

Yetkili Toyota Bayiileri Hakkında
« : Nisan 28, 2011, 11:20:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Adana'ya İkinci Toyota yetkili Bayii
« Yanıtla #1 : Nisan 28, 2011, 11:27:58 »
Bir kaç ay sonra benim de 60.000 km bakımım gelecek ve ben de bu kritik soruya cevap arayacağım. Fakat ben Mıçılar'ın kurumsallık konusunda Onatça'nın seviyesine gelip gelemeyeceği konusunda şüpheliyim. Bakalım, zaman gösterecek. Diğer şehirlerdeki bayileri bilmiyorum ama Onatça'nın bu konuda ön sıralarda olduğuna eminim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Yetkili Toyota Bayiileri Hakkında
« Yanıtla #2 : Mayıs 22, 2011, 00:56:03 »
Hakkı Bey merhabalar.malum çevreniz benden daha geniş siz veya tanıdığınız kimse toyota servislerinde bakım yaptırmış mı veya siz Mıçı ya gidip tecrübe ettiniz mi?Çok yakın zamanda 20bin bakımına gitmem gerek zira uzun yol görünüyor ufukta.
Ve pek tabii benzinli corolla 20bin bakımı için öneriler alabilir miyim corollacılardan ?