0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne kadar engel varsa cikarmislar. Bir de niye milletimiz gezmiyor diye sorarlar...
Araç sizin veya seyehata katılanlardan birinin adına kayırlı ise sorun yok fakat başka biri adına kayıtlı ise noterden vekaletname çıkartmanız lazım. Şirket adına kayıtlı ise yine vekaletname aranır.
Birde araca "triptik" çıkarmanız gerekiyor, en az 350 Tl dir arabanın pasapartu gibi bir şey, bunuda türkiye tuning culup ten alıyorsunuz
Ben baska bir sayfayi okumuyorum insallah Seydi Bey. Hep engeller siralanmis.Bugun kafamiza estiginde mesela Bulgaristan'a, Besiktas'tan Kadikoy'e gider gibi gidebilmeliyiz. Bu mumkunse engel yok demektir.
Yunanistan'ı bilmemekle beraber Bulgaristan kapılarındaki vergisiz akaryakıtlardan pek memnun olan yok gibi. Ben her zaman biraz daha yüksek fiyata daha kaliteli bir yakıt almayı tercih ediyorum.
Balkan ülkelerinden geçerken aman mola vermeyin eğer uyumanız gerekiyorsa muhakkak şehir merkezini seçin,uyandığınızda lastiksiz kalmayın derim.
Polislerden gelebilecek rüşvet teklifine hazırlıklı olun..uluslaraarası çalışan tırların başına çok geliyor.Bir de ,ilk defa gidenler için yolu şaşırıpta daha önce bir tırcının yaptığı gibi ; rotasından şaşıp 6000 km tersine bir yola gitmeyin.