0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla benim bagajda 10 yıl durdu istepne. 2 senede onla gezdim hiç birşey olmadı. Ama arkada kullnadık önde değil. Öyle tavsiye etmiştiler o zaman. 12 . yaşında sattık aracı zaten.[/quote]dogrudur birsey diyemem ama tehlikeli oldugunu söylüyorlar her an patlama riski var
Benim arabada 17 yıllık stepne duruyor daha [/quote]bendede 14 senelik duruyor işte
Sağolun, lastik daha "on"lu yıllara girmediği için arkada kullanmak şartı ile düşünebilirim demek ki..Bakalım duruma göre bakarız, fikir beyan eden arkadaşlara sevgilerle..[/quote]anladığım kadarı ile stepne olan lastik 8 yıllık. aşınma yönünden bir sorun olmasada malzeme yönünden mutlaka eksikleri vardır, diye düşünüyorum. niyetiniz 3 adet daha alıp kullanmak ise stepneden çıkaracağınız lastik diğer üçüne göre daha zayıf kalabilir. belki normal koşullarda bir sorun çıkartmaz. ancak ani durumlarda, yüksek hızlarda ve bozuk zemide kullanılması gerekeceğini de düşünmelisiniz. tavsiyem ufak bir kar için büyük zararlarla karşılaşmamak için lastiği tam takım almalısınız. hem 3 adet aldığınızda stepneye ne koyacaksınız. üzerinden çıkaracaklarınızdan bir tanesini mi? elbette bizimkisi tavsiye, yine de siz bilirsiniz.