0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bridgestone pahalı olduğu için olabilir mi acaba?
Bridgestone fiyatlarını bilemiyorum ama Dunlop ile hemen hemen aynı sert hamurlu bir lastik benim aracımdaki Dunlop Sport made in japan yazıyor ama bilemiyorum Toyota için özel üretilmiş olabilir ama ben dediğim gibi çok memnunum aracım 2900 km şu an uzun yolda yaptım şehir içide bir sorun görmedim ses ve yol tutuş olarak Michelin tavsiye etmem aracıma da takmam
Zafer abi aynı araçta hem michelin hem dunlop kullanmış birisi olarak michelin öneririm arada hissedilir derecede fark var siz micheli kullandınız mı bilmiyorum gerçi kullanmış olsanız bile piyasada sahteside var michelinin belki onlara denk geldiğinizden böyle yorum yapıyorsunuz .
Michelin gayet tabii çok kaliteli bir lastik onunla ilgili bir sorun veya şikayetim yok yalnız Türkiye'ye uygun bizim yollarımıza uygun bir lastik değil çok yumuşak hamurlu ve dayanıksız bir lastik demek istediğim bu Bridgestone ile Micheline kıyasla 2 katı fazla km yaparsınız Michelini alın bir kaldırıma biraz sertçe vurdunuzmu bir çukura veya bir kasise sert girdiniz mi içindeki teller lastik yumuşak olduğu için çabuk hasar görüyor teller hasarlandığı zaman da atın lastiği çöpe çok dikkatli kullanmanız gerek
yani ben ne marka lastik alcam
michelin yerine bridgestone veya continental düşünüyorum. daha önceki aracımdaki michelin lastik çok yumuşaktı foşur foşur ses yapıyordu birde honda ayışığının önünden geçerken istediğim model bir honda görmüştüm hemen pazarlık etmek için arabaya bakarak yanaşayım derken kaldırıma vurmuştum lastik balon olmuştu
o zaman toyota için sessiz bir lastik markası öneriniz var mı? michelin hondada kullanmıştım modelini hatırlamıyorum biraz fazla sesi çıkıyordu sanki
o zaman nokian