Gönderen Konu: dunlop  (Okunma sayısı 15049 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: dunlop
« Yanıtla #20 : Nisan 26, 2011, 18:09:33 »
Benim aracımda da Dunlop sport var ve oldukça memnunum Türkiye yol şartlarına göre oldukça uygun olduğunu düşünüyorum Micheline  kıyasla bahsedilen sesleri duymadığımıda söyleyebilirim Toyota Türkiye'ye gönderdiği eski araçlarında Bridgestone kullanıyordu son araçlarda Yokohama ve Dunlop kullanıyor bir sebebi vardır mutlaka

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 26, 2011, 18:09:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 26, 2011, 18:12:37 »
bridgestone pahalı olduğu için olabilir mi acaba?
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Nisan 26, 2011, 18:17:16 »
bridgestone pahalı olduğu için olabilir mi acaba?
  Bridgestone fiyatlarını bilemiyorum ama Dunlop ile hemen hemen aynı sert hamurlu bir lastik benim aracımdaki Dunlop Sport made in japan yazıyor ama bilemiyorum Toyota için özel üretilmiş olabilir ama ben dediğim gibi çok memnunum aracım 2900 km şu an uzun yolda yaptım şehir içide bir sorun görmedim ses ve yol tutuş olarak Michelin tavsiye etmem aracıma da takmam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 26, 2011, 18:32:30 »
  Bridgestone fiyatlarını bilemiyorum ama Dunlop ile hemen hemen aynı sert hamurlu bir lastik benim aracımdaki Dunlop Sport made in japan yazıyor ama bilemiyorum Toyota için özel üretilmiş olabilir ama ben dediğim gibi çok memnunum aracım 2900 km şu an uzun yolda yaptım şehir içide bir sorun görmedim ses ve yol tutuş olarak Michelin tavsiye etmem aracıma da takmam
Zafer abi aynı araçta hem michelin hem dunlop kullanmış birisi olarak michelin öneririm arada hissedilir derecede fark var siz micheli kullandınız mı bilmiyorum gerçi kullanmış olsanız bile piyasada sahteside var michelinin belki onlara denk geldiğinizden böyle yorum yapıyorsunuz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Nisan 26, 2011, 18:40:37 »
Zafer abi aynı araçta hem michelin hem dunlop kullanmış birisi olarak michelin öneririm arada hissedilir derecede fark var siz micheli kullandınız mı bilmiyorum gerçi kullanmış olsanız bile piyasada sahteside var michelinin belki onlara denk geldiğinizden böyle yorum yapıyorsunuz .

Michelin gayet tabii çok kaliteli bir lastik onunla ilgili bir sorun veya şikayetim yok yalnız Türkiye'ye uygun bizim yollarımıza uygun bir lastik değil çok yumuşak hamurlu ve dayanıksız bir lastik demek istediğim bu Bridgestone ile Micheline kıyasla 2 katı fazla km yaparsınız Michelini alın bir kaldırıma biraz sertçe vurdunuzmu bir çukura veya bir kasise sert girdiniz mi içindeki teller lastik yumuşak olduğu için çabuk hasar görüyor teller hasarlandığı zaman da atın lastiği çöpe çok dikkatli kullanmanız gerek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 26, 2011, 18:42:55 »
Sefa kardeş benim araçta fabrika çıkışı bringstone er 300 turanza var ben memnunum ,diğer aracım 1.0 yaris idi satmadan önce good year duragrip aldım hiç memnun kalmadım bana çok sert geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #26 : Nisan 26, 2011, 18:53:19 »
    Michelin gayet tabii çok kaliteli bir lastik onunla ilgili bir sorun veya şikayetim yok yalnız Türkiye'ye uygun bizim yollarımıza uygun bir lastik değil çok yumuşak hamurlu ve dayanıksız bir lastik demek istediğim bu Bridgestone ile Micheline kıyasla 2 katı fazla km yaparsınız Michelini alın bir kaldırıma biraz sertçe vurdunuzmu bir çukura veya bir kasise sert girdiniz mi içindeki teller lastik yumuşak olduğu için çabuk hasar görüyor teller hasarlandığı zaman da atın lastiği çöpe çok dikkatli kullanmanız gerek
Evet Zafer abi bu konuda size katılyorum bozuk yollarda yumuşak hamur olduğu için ömrü dunlopa göre kısa olabilir hatta aşırı hızlı derin çukurlara düşüldüğünde veya kaldırıma vurulduğunda belki michelin dunlopa göre daha hemen yara alabilir ama yol tutuş olsun sessizlik olsun michelin dunloptan bariz derecede iyi .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
  • Araç: ---
« Yanıtla #27 : Nisan 26, 2011, 19:14:00 »
mıchelin kullanıyorum ama lastik abi ötesi yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Nisan 27, 2011, 09:03:54 »
yani ben ne marka lastik alcam :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #29 : Nisan 27, 2011, 09:05:09 »
yani ben ne marka lastik alcam :D
Abi kullanacaksan aracı michelin al yok satmayı düşünyorsan ucuz ama kaliteli herhangi bir lastik al  (bence)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Nisan 27, 2011, 09:11:32 »
michelin yerine bridgestone veya continental düşünüyorum. daha önceki aracımdaki michelin lastik çok yumuşaktı foşur foşur ses yapıyordu birde honda ayışığının önünden geçerken istediğim model bir honda görmüştüm hemen pazarlık etmek için arabaya bakarak yanaşayım derken kaldırıma vurmuştum lastik balon olmuştu
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #31 : Nisan 27, 2011, 09:17:05 »
michelin yerine bridgestone veya continental düşünüyorum. daha önceki aracımdaki michelin lastik çok yumuşaktı foşur foşur ses yapıyordu birde honda ayışığının önünden geçerken istediğim model bir honda görmüştüm hemen pazarlık etmek için arabaya bakarak yanaşayım derken kaldırıma vurmuştum lastik balon olmuştu
Birdgestone ve continentalda iyi ama ikisi arasından bridgestone daha iyi gibi dediğim gibi eğer aracı satmayı düşünüyorsan ikisine bak hangisi sana daha uygun geliyorsa onu taktır yok eğer kullanacam aracı diyorsan iki lastik arasında benim seçimim bridgestone olurdu .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Nisan 27, 2011, 11:44:41 »
   Bridgestone tavsiye ederim Sefa kardeş Michelin kullanıp sonucu görmüşsün çok dikkatli kullanmak gerek dediğim gibi eski aracımda orjinal Bridgestone B330 vardı 5 yıl 42000 km ve hala çok iyi durumdaydılar ama B330 şu an çıkmıyor yerine ER300 olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Nisan 27, 2011, 12:08:56 »
bridgestone potenza adrenalin re001 veya 002 düşünüyorum abi
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 27, 2011, 12:27:38 »
Dunlop 215/55 R16SP SPORT MAXX 91W taktırdım özellikle ıslak yol performansından memnunum
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
« Yanıtla #35 : Nisan 27, 2011, 17:50:15 »
arkadaşlar bazı şeyleri karıştırmayın lütfen bakın mıchelin lastiği lastik olarak üretir kompozisyonunda üçkağıt malzeme kullanmaz hamuru kalitelidir yolu sarar kazımaz o yüzden çabuk ufalanır bunun sonucu savrulma yapmaz fren mesafesi kısalır yol tutar kısaca 10 numara lastiktir fakat diğer lastikler nispeten serttir hamuru da serttir ona göre hesap edin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 27, 2011, 18:05:17 »
o zaman toyota için sessiz bir lastik markası öneriniz var mı? michelin hondada kullanmıştım modelini hatırlamıyorum biraz fazla sesi çıkıyordu sanki

o zaman nokian

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Nisan 27, 2011, 18:07:07 »
Niyekine...?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
« Yanıtla #38 : Nisan 27, 2011, 18:09:15 »
o zaman nokian
  kemal bey lastik almadan önce çok araştırdım nokıan için tüm lastikçiler şunu söylüyo iyi lastik güzel lastik fakat soğuk iklim lastiğidir serttir yazın performans lamazsınız dediler lastikçilerin söylediği tek marka mıchelin okadar iyi mal iyi para

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Nisan 27, 2011, 18:12:02 »

Hayrola Zafer, arabayı izmirin dağlarında , istanbulun yaylalarındamı kulanıyorsun