0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
az önce yeni kasa s class bir mercedeste dunlop sp sport lastik gördüm paylaşmak istedim
o zaman 1400w pioneer bass tavsiye ederim :p
bir daha dunlop lastik almam
ıslak zeminde aşıırı dandik bir performansı var.
sefa senin arabaya bu jant çok ii gider... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-19luk-totoya-avensis-ve-wv-icin-super-jant-61960210/detay/?
Arkadaşlar, Corollamın üzerinde fabrikanın takmış olduğu, Dunlop SP01 var bu lastik benim yakamı bırakmıyor 2007 de sıfır aldığım clio3 münde üzerinde bu lastik gelmişti ve 40bin de attım lastikleri yol sesi inanılmaz derecede alıyordu, corolla dada aynı şikayetim var sonra michelin takmıştım inanılmaz düzelmişti, sormak istedğim şu araç şu an 41000 kmde bu lastikleri değiştirmelimiyim sizce , ya da devam edeyim mi haftasonu yaptığım 1400 km lik yolda izlenimlerim sanki lastikler güven vermiyor, yanal eğilimi fazla veriyor, kaymaya eğilimli, görevim icabı Bingöl'e geldim direk kış lastiği alayım diyorum buralarda hava hep 7 derecenin altında, kıi lastiği olarak da Nokian 205/55 R16 91T Nokian W+ Kış Lastiği fiyatı 180TL önerirmisiniz benim işimi görür mü ? Teşekkürler.