0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zaten lpg tanklarının üstünde. benimkide simit depo 42 lt- max % 80 yazıyor. emniyet amaçlı olduğunu anladım zaten. şamandıra vurmaya başladığı zaman direk pompacıya çıkarttırın. ben dedim çıkarmadı kendim çektim artık. kavga nizah falan sorun yaşadık adamla.Vay niye el atıyorsun falan filan işte
hiç sormayın ya abi diye çağırdım çıkar dedim 1 dk 1 dk diyor daha. tabi şamandıra umrundamı. ben çektim geldi napıyosun sen dedi doldu çıkardım dedim. biz neciyiz dedi. çağırdığımda gelmediğine göre bişeyci değilsin dedim şamandıra vuruyordu bozulacak sonra dedim. biz hep dolduruyoruz ne bozması cart curt dedi he abi tamam abi haklısın tamam he hı dedım bindim arabama
bendekide 42 litre ama ben herzaman 38 litre alıyorum zaten orda atıyor asla bastırmam fazladan küsüratı neyse karta ödediğim için takmıyorum
mesut bir yanlışlık olması lazım. tankın % 80 ninde atması lazım. benim tankın 45 lt ve 36 lt gaz alıyor.reno 9 aracımda da % 80 i kadar alıyordu.
Murat abi bi yanlışlık yok tam tamına 38 litre gaz alıyor tank 38 litre olduğunda pompa yavaşlıyor bende hemen durduruyorum , pompacılar bazen bırakıp gidiyor ozamanda kendim söküyorum hemen pompayı, benimki simit tank