Arkadaşlar, uzun araştırmadan sonra, aşağıdaki kafalıklardan satın aldım. Özellikkleri gerçekten güzel.
Deri kalitesi ve işçilik fena değil. 10 (mükemmel) üzerinden 7 puan olarak değerlendirdim.
Daha henüz ayrıntılı olarak kurcalayamadım, ancak güzel ürüne benziyor.
Fiyatı da oldukça hesaplı. Tavsiyemdir.
http://www.magicturk.net/mt9904.html
hayırlı olsun kullandıkça paylaşırsanınz sevinirim
Bu ürünün Teki 300 tl heralde ucuzda degil ben jameson çiftini 300 tl ye buldum 2 yıl garantili.. ?
Hayırlı olsun Levent abi güzel günlerde kullan .
Bu ürünün Teki 300 tl heralde ucuzda degil ben jameson çiftini 300 tl ye buldum 2 yıl garantili.. ?
Sizin aldığınız ürünün özellikleri nasıl? Oyun var mı ve CD oynatabiliyor mu?
Hayırlı olsun Levent abi güzel günlerde kullan .
Sağ ol Mahmut
kablosuz olanı 400 , iki tane alınca byaa pahalı gerçekten
nerden aldın , link verebilirmisin
Link yok arkadaşım ben mersinde oturuyorum burdaki elektronikcimde var.. oyun yok ama diger özellikler mevcut usb hafıza kartı okuyucusu filan var hepsi. Oyunlu olanda var oda cifti 400 tl idi en son. Şİmdide aşagı yukarı o fiyattır yanii...
Link yok arkadaşım ben mersinde oturuyorum burdaki elektronikcimde var.. oyun yok ama diger özellikler mevcut usb hafıza kartı okuyucusu filan var hepsi. Oyunlu olanda var oda cifti 400 tl idi en son. Şİmdide aşagı yukarı o fiyattır yanii...
Umut kardeş, merak ettim, sorarmısın elektronikçine.
Cd çalıştıran ve oyunlu modellerin takımı kaç lira.
Zaten bende almayı düşünüyorum en yakın zamanda ugrayacam sorarım..