0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Siyah değildir inşallah:)
Hasan abi siyahın bakımı zor ama bir başka güzel duruyor
Muhammet Hocam, ben bu başlığı kaçırmışım. Hayırlı uğurlu olsun, naptın devrini aldın mı? Hani nerede fotolar
Aaaa hayırlı olsun Muhammet abi kazasız belasız binersin inşallah
Oo hayırlı olsun Muhammet abi geçerken bizede bir uğra çayımızı iç yan yanayız
aracınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.nekadara aldığınız, ve araçla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.bir de rengi ne renk?
Hayırlı olsun abi, güzeL günlerde kullanın aracınızı. İlk izlenimler nasıl memnun bıraktı mı sizi?
Vayy foto isteriz fotoo Hayrını gör Yamaç abicim tekerine taş gelmesin inşallah Rabbim utandırmaz...
Ben de şimdi görüyorum konuyu Muhammet abicim, hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız günlerde ağız tadıyla kullanın her daim
allah razaı olsun hakkı hocam, devrini alacaktım, tarabya servisinde randevu için yer bulamadım,perşembe yada cuma yer bulduğum devamında aracı alacağım arkadaş 5 aylık çoçuğunun hasta olmasından ötürü satışı pazartesi yapalım deyince kıramadım, pazartesi inşallah...teşekkürler ercü...sağolasın taşkın, doğru söylüyorsun bi çayını içmek gerek... maslak tarafına çok uğrarım, genelde doğuş oto ile göşenler tarafında oluyorum... sen ne tarafdaydın?teşekkürler oğuzhan, 2008 26000km de gümüş gri... fotolarını yakında paylaşırım...
hayırlı olsun
Abi hiç fark etmez sen doğuş otoya bile gelsen yeter ben her yere gelirim maslakta
Yaris'i de beğenmemişti zaten sıkma canını Muhammet abi İlerde daha da iyileri onların olsun.