0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada belirtmeden edemicem amerika da ehliyet 16 yaşında alınıyor. bir darbede burdan yedim
Eskişehir cumhuriyet lisesi 11. sınıf Fm bölümü öğrencisiyim Okulda ingilizce derslerinin kalkmasına sinir oldum
Ankara cumhuriyet lisesi. bu sene anadolu öğretmen lisesi oldu. soranlara cumhuriyet anadolu öğretmen lisesi diyorum artık 11. sınıf tm öğrencisiyim okulumdan memnunum Allaha şükür ama edebiyat hocamın degismesini istiyorum
ya bizim edebiyatçıda sıkıntı ya
dün disipline gidiyodum onun yüzünden sağolsun müdür yardımcısı çok kafa adam onun sayesinde kurtulduk
edebiyatçılar çok uyuz az not veren dersleri çoık sıkıcı geçen herşeyde disiplinle tehdit eden varlıklar ya
En çok kullanılan blöftür bu yaaa disiplinle yıldırma çabası çok klasik aşın bunlarıı
korkan kim dicem ama artık korkuyorum en son bi kavga oldu sözlü uyarım var bidakine affetmeyecekler o yüzden sakinim bu arada kaderimizz aynı gençlik aynı tip edebiyatçılar
Hehehh zaten takıldım ya bi de bu sene 12ta erkekleri olarak idareyle çok içli dışlı olduk en son toplu 5 gün uzaklaştırma alındı ben zor sıyırdım bi arkadaş da 2 günle kurtardı (: spor müsabakasında kavga çıktı da ... Karşı tarafta da darp raporu olunda ancak 5 günle fln kurtardılar :/Edit:Sonuç olarak her blöfü açmamak lazım
okul dışında kavga ediyoruz cuma okul çıkışı pazartesi hadi bakalım disipline gençlik
Bizimki çok ani gelişti spor salonunda oluştu ve araya hoca da kaynayınca ...