Gönderen Konu: kaskodan nasıl faydalanibilirim  (Okunma sayısı 1394 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
kaskodan nasıl faydalanibilirim
« : Nisan 24, 2011, 23:20:39 »
arkadaşlar iki gün önce araba aldım lakin aracın her iki tamponu darbeli tamir istiyor,bir iki yerinde cizik var yedek anahtarda yok şahsa bunları ileri sürünce kaskom var dedi şahıs birazda yaşlı olduğu için lafta dinletemedik,lakin yaptığım araştırmada satışı almadan aracı vekaletini eşimin üstüne aldık ve kaskomdan faydalanabilir parayı hesabıma yatırabilir diye yazdırdık,şimdi nasıl bir yol izlemm gerek bir tane değilki iki tampon bir iki çizik var ve üstüne üstük yedek anahtarda yok inş kasko sıkıntı çıkarmaz iki gün içinde gideceğim ama gitmeden fikir edinmek istedim,yardımlar için şimdiden teşekkür...

Toyota Club Türkiye

kaskodan nasıl faydalanibilirim
« : Nisan 24, 2011, 23:20:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: kaskodan nasıl faydalanibilirim
« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2011, 08:37:30 »
Niyazi Bey, bildiğim kadarı ile kasko bazı özel durumlar (miras gibi) haricinde devredilmiyor. Eğer ruhsatı henüz üzerinize almadıysanız arabayı satan şahıstan sizin adınıza başvurmasını talep etmeniz gerekir bence.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: kaskodan nasıl faydalanibilirim
« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2011, 09:06:15 »
hakkı beye katılıyorum, şöyle bir durum da söz konusu olabilir; acenta herhangi bir risk almak istemez ise ödemeyi kasko sahibi hesabına gönderebilir,sizde onlardan alabilirsiniz...

örnek; şirket aracını tanıdık birine sattık,araçda çizikler vardı ve şahıs bunu kaskodan yaptırabilirmiyiz dedi, bizde ok dedik, adam aracı komple boyattı,sigorta parayı bize gönderdi bizde adama verdik devamında satışı yaptık...

sizde aracın yedek anahtarının olmaması sıkıntı yaratmaz,siz yeni yapacağınız kaskoda acentanıza "tek anahtarlıdır" şeklinde beyan etmeniz yeterlidir...