0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anıl arabanda LPG var mı? LPG li araçları yıkamıyolar diye biliyorum.. sıkıntı olabiliyormuş.. benim arabam benzinli ben arabamı aldığımda Sonax a gittim, bi ilaç sıkıyolar motorun her tarafına, sonra arabayı çalıştırıyorlar, motor çalışır vaziyette bastılar buharlı suyu motora, sonra 20 dakika kadar çalışır vaziyette bekledik, bu arada motoru bi güzel sildiler.. pırıl pırıl oldu.. üzret olarak da 15 TL aldılar..gönül rahatlığı ile yıkatabilirsin Anıl kardeşim
Mesut abi sen yaklaşık 30 lira falan vermişsin valla benzinin litresi 4.25 lira 20 dk çalışmış rölantide 3 litre benzin yaksa 15 lira civarında birde 15 extradan almışlar anoovvvv
Ercü çaktırma aslında benim de içim gitti 20 dakika boyunca ama yanan benzine..herhalde alındığından beri temizlenmemişti motor.. ama Ercü şimdi aç kaputu motor pırıl pırıl insanın içi açılıyo
Şöyle senin yerine babamı koydumda yok imkansız motoru en fazla 3-3.5 dk çalıştırırdı sonra yola çıkardı yada motoru kapatırdı mutlaka temiz olmuşturda benzin ucuzladığında yaptırmak lazım bu işi
Ercü sen öyle dedin ya, benim babamı kafamda canlandırdım hemen, valla O da farklı davranmazdı senin babandan bu bir kural herhalde ben de baba olursam öyle yaparım artık