0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yol tutustaki 2 faktör önemli.Corolla'nin eski modellerinin üstünde gelen o Bridgestone'un ürettigi lastik müsvettelerinden kurtulmak lazim. Hakikaten cok kötüler. Onun disinda süspansiyon yumusak ve Toe acilari uzun ömür icin ayarlanmis. [/quote] toe açılarını, açalımmı murat bey bilmeyen arkadaşllarında bilgisi acılsın
2005 corolla hb kullanmaktayım ve aracın ilk sahibiyim, Konfor olarak focus II, megane II veya astradan kesinlikle geri değil, bu otomobillerin aynı hacimli benzinli motorlarını karşılaştırdığınızda da hepsinden daha az yakar ve içlerinde en az sorun çıkartan otomobildir haa yol tutuşu ve yol sesi olarak bridgestoneları nokian marka lastiklerle değiştirdikten sonra hiç sıkıntı yaşamadım .......[/quote]nokian hangi model ve ebat olduğunu söylerseniz memnun olurum,bende lastikleri değiştirme aşamasındayım,lastik seçimini yapamadım henüz....
toe açılarını, açalımmı murat bey bilmeyen arkadaşllarında bilgisi acılsın[/quote]Aslında sırf Toe değil aynı zamanda camber ve casteri de yazmak lazım. Çok gözel bir makale buldum. Türkçeye çeviriyorum. Üst konu yaparız.