arkadaşlar 2011 auris için angel ledli far taktıran varmı varsa nerden aldığını sölerse sevinirim aramadığım yer kalmadı yok yok

bilgi sahibi herkesden yardım beklıyorum saygılar ...
En yakın adres JAponya:D Forumda konusuda var ama maalesef TR'de yok.
ya netten bakıyorumda okadar çok saçma sapan arabaların angel farları piyasada auris için yok zaten bizim araçlara aksesuar yok deli oluyorum
bulursakta haberleşelim evren

kovalıcam bunun peşini
nedense auris modifiye parça getirimleri çok az bende kule gerisi arıyordum okadar internette aradım modifiye sitelerine girdim sedece servisteki spolyerden satıyorlar başka bişey yok
katlancaz napalım sesımısı duyan bı yetkılı olur belkı dunyada ,çıkma far bulayım ozmn son durak atatürk oto san. maslak
sinan bey, ya dediğiniz gibi çıkma iki çift far bulup dünyadaki bir ilki gerçekleştirip istediğiniz şekilde angel veya bi-xenon mercek döşetirsiniz ya da beklersiniz angel farların çıkmasını ki bu da baya zaman alacağa benziyor. belkide çıkmayacak. smoke-taillight dediğimiz arka led.li stop üretildi fakat. Eğer ilgilenirseniz bununla ilgili gerekli mesajı modifiye sayfasında bulabilirsiniz.
Angel far konusunda ise Eagle-Eyes firmasından cevap bekliyorum... Sonar firması eğer 1000 çift sipariş verebilirseniz sizin için üretiriz diye mail atmıştı ben de tabiki de hayır demiştim. öyle kalmıştı.

Auris'e modifiye yapmak maalesef sabır işi, ömür törpüsü maalesef sinan bey... iyi forumlar...