0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanırım Gökkuşağı artık yok .
kapandımı gokkuşağı ? hiç <kimsenin bi bilgisi yokmu
Gökkuşağı Plaza 1 Mart itibarı ile kapandı...Elemanların bazıları yakınında bulunan ALJ Plaza'ya geçti...Gökkuşağı Plaza'nın servis müdürü Kadir bey Yenisahra'da bulunan Nataş Plaza'ya geçti...Biz de aracımızı (2008 Comfort Benzinli Gümüş Gri) Gökkuşağı'ndan almış ve ilk üç bakımını orada yaptırmıştık...Artık bundan sonra (her ne kadar imajı kötü bile olsa) bakımları Nataş'ta yaptırmayı düşünüyorum...Çünkü "kurumları yücelten çalışanlarıdır"...Kadir bey de benim çok sevdiğim,değerli bir kişi...Yaptığı işlere de güvenim var...Eminim Nataş servisi de yoluna sokacaktır....Bu arada kendisi ile hiçbir akrabalığım,herhangi bir bağım yok...Gayet objektif olarak bu yorumu yapıyorum...
peki servis olarak dumankayı oneriyomusunuz ?
hepinize teşekkürler.seydi abi araba 10000 oldu ama bu aralar biraz yoğunuz en kısa zamanda goturup size haber vericem .
aracımı dumankayadan aldım ilk 1000 bakımına gittim daha sonra bir arkadaşımın aracını chek-up a götürdüm ben çok ama çok memenun kaldım müşteri temsilcileri müşterilerle oldukca ilgililer tek sorun yoğunluktan dolayı biraz bekliyorsunuz:))) ayrıca gittiğinizde yağı dışardan kendim getirirsem kabul edermisiniz diye sorarmısınız:) neticesini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:)
seydi abi dışarıdan yağ kabul etmiyolarmış bugun yapırken bakım sordum.toplam olarak 240 tl tuttu4.3 lt yağ=79...10000 bakım ucreti=79...yağ filitr elemanı:18...tapa pulu=2...vs.vs.DUMANKAYA yada on uzerinden on
)teşekkür ederim yunus verdğin bilgi için:) dumankayadan memenun kalacağına emindim:) yağ ne koydular biliyormusun?
servis ucreti bana biraz pahali geldi. ben gectigimiz cumartesi 10000 bakimini yaptirdim. disaridan mobil 0w-40 yagi 89 TL ye aldim. 100 TL de 10000 bakimi icin ucret odedim. toplamda 189 TL ye geldi.
nerde yaptırdın?
Sonkar Yenibosna