0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Edirnede veya keşan da bildiğiniz özel servis var mı ?[/quote]Edirne'de sadece Plaza servisi var.. Özel servis yok.. Keşan'da bilmiyorum...
Arkadaşlar merhaba, Artık Edirne merkezde yaşıyorum. 1 ay oldu geleli.Corollam için usta arayişindayim. En iyi dedikleri bir işletmeye gittim bu gün. Adamlarin esnafligi sıfır. İçeri girip selam verdim alan yok o derece...Ayrica malzemelerimi kendim getireceğim dedim kabul etmediler. Halbuki 2 katı işcilik verirdim,neyse.Rutin bakimlar için ayrıca yerimiz belli olsun. Bildiğiniz iyi bir usta var mı ?Tavsiyelere ihtiyacım var. Zaten tüm malzemeler Ufuk beylerden aliniyor. Sadece işcilik ve dürüstlük aradığım.Zor bulunan şeyler aradığımın farkindayim.Selamlar
Teşekkür ederim dostlar. Gerek Bursa da, gerekse İstanbul'da dostlarimiz ve ustalarimiz mevcut. İstanbul sinirlarina girdikten sonra sorunlarimizi çözeriz inşallah.Gönül isterki yani başimizda bir ustamiz olsun. Paramiz onlara nasip olsun. Yapacak bir şey yok istanbula gidip halledecez artik işimizi. Olmadi direk Maslak'a geçer ufukbeylerin ekibinede işlemleri yaptirabiliriz. Hazir malzemelerde oradaDeğil mi ufuk bey Yaparmiyiz Edirne'den gelen Corollayi