Edirnede veya keşan da bildiğiniz özel servis var mı ?
keşanda sanayi sitesinde üzeyir usta var kendisindede toyota corolla var motordan çok iyi anlar
Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.
Arkadaşlar merhaba,
Artık Edirne merkezde yaşıyorum. 1 ay oldu geleli.
Corollam için usta arayişindayim. En iyi dedikleri bir işletmeye gittim bu gün. Adamlarin esnafligi sıfır. İçeri girip selam verdim alan yok

o derece...
Ayrica malzemelerimi kendim getireceğim dedim kabul etmediler. Halbuki 2 katı işcilik verirdim,neyse.
Rutin bakimlar için ayrıca yerimiz belli olsun. Bildiğiniz iyi bir usta var mı ?
Tavsiyelere ihtiyacım var. Zaten tüm malzemeler Ufuk beylerden aliniyor. Sadece işcilik ve dürüstlük aradığım.
Zor bulunan şeyler aradığımın farkindayim.
Selamlar
Arkadaşlar merhaba,
Artık Edirne merkezde yaşıyorum. 1 ay oldu geleli.
Corollam için usta arayişindayim. En iyi dedikleri bir işletmeye gittim bu gün. Adamlarin esnafligi sıfır. İçeri girip selam verdim alan yok
o derece...
Ayrica malzemelerimi kendim getireceğim dedim kabul etmediler. Halbuki 2 katı işcilik verirdim,neyse.
Rutin bakimlar için ayrıca yerimiz belli olsun. Bildiğiniz iyi bir usta var mı ?
Tavsiyelere ihtiyacım var. Zaten tüm malzemeler Ufuk beylerden aliniyor. Sadece işcilik ve dürüstlük aradığım.
Zor bulunan şeyler aradığımın farkindayim.
Selamlar
Bir arkadaşımın sıkıntısı vardı çoğu yer çözemedi keşan sanayisinde birisini önerdiler toyotacıymış kendisi sözde oda bir şey yapamadı oralarda pek doğru düzgün kişi yok sanırım küçük olduğu için malzemeleri alıp kendiniz giderseniz bir yere kabul ederler sanırım olmadı Keşan Kale servisine gidin
Edirne İstanbul veya Keşan İstanbul 1,5 - 2 saat İstanbuldaki ustalardan randevu alıp gelmeniz sizin ve aracınız için en iyisi.
Vaktinizi ustayım diyenlerle harcamayın.
Tavsiyem TOYOCAR Özel servis Hepsi işin ustası. ( Metin usta da Keşanlıdır. )
İkitelli O.S.B. Bağcılar Güngören San. Sit. 8. Blok No: 8 Başakşehir-İSTANBUL Tel: 0212 671 8598
Metin Usta Cep: 0535 415 39 90
Güngören Sanayi Mahallesi Çeşme durağında Mithat Usta var.TOYOTRONİC özel servis 2006 yılından bu tarafa gidip geliyorum. Esnaflığı ve ustalığı iyidir.0212 637 80 80
Mesaj Birleştirildi: 22 Ağu, 2019 10:12
Teşekkür ederim dostlar. Gerek Bursa da, gerekse İstanbul'da dostlarimiz ve ustalarimiz mevcut. İstanbul sinirlarina girdikten sonra sorunlarimizi çözeriz inşallah.
Gönül isterki yani başimizda bir ustamiz olsun. Paramiz onlara nasip olsun. Yapacak bir şey yok istanbula gidip halledecez artik işimizi. Olmadi direk Maslak'a geçer ufukbeylerin ekibinede işlemleri yaptirabiliriz. Hazir malzemelerde orada
Değil mi ufuk bey

Yaparmiyiz Edirne'den gelen Corollayi
Teşekkür ederim dostlar. Gerek Bursa da, gerekse İstanbul'da dostlarimiz ve ustalarimiz mevcut. İstanbul sinirlarina girdikten sonra sorunlarimizi çözeriz inşallah.
Gönül isterki yani başimizda bir ustamiz olsun. Paramiz onlara nasip olsun. Yapacak bir şey yok istanbula gidip halledecez artik işimizi. Olmadi direk Maslak'a geçer ufukbeylerin ekibinede işlemleri yaptirabiliriz. Hazir malzemelerde orada
Değil mi ufuk bey
Yaparmiyiz Edirne'den gelen Corollayi
En iyi şekilde yaparlar ama öncesinde randevu alıp gitmeniz gerekiyor bilginiz olsun.