Konunun siyaset ile ne ilgisi var anlamadım. Ben en başta bir vatandaşım ve bilgili birisi olarak da hakkımı savunmak en doğal hakkım. Zaten bunu bana Anayasa veriyor. Konu kilitli ama aynen tekrarlıyorum;
bazı yöneticiler demiyormuydu mazotu vergisiz alalım bu fiyatlarımıza da yansıyacak diye? Ancak ben bu indirimi hiç bir zaman göremedim bilet fiyatlarında ve hizmetlerinde.
Siyasal olmaya gerek yok, devlet sonuçta sosyal bir varlıktır ve halkının sosya ekonomik çıkarlarını düşünmek zorundadır. Onun ya da bunun beceriksizliği, kötü niyeti beni hiç mi hiç enterese etmez, ben Türk Milletine ve onun yaşam koşullarına bakarım. Partizanlıklada işim yoktur, her zaman doğruyu söylerim, hiç mi hiç çekinmem.
Zaten bir kötüyü belirttiğimde (vergisiz mazota ve verilen sözlere karşı fiyatta indirim olmaması) buna karşı ifade edilen şey başka bir kötü (çöplerin toplanmaması ya da su sorunu) ise bu ifadelerin benim için yapıcı hiç bir anlamı olmaz. Zaten bu mantıkla sellerden de bu sefer yeni yöneticileri sorumlu tutmak gerekir.
İleri bakmak benim ilkemdir. Partizanlık, hemşehrilik ile bu ülke biryere varamamıştır ve varamayacaktır da. Ben dünyanın en pahalı pasaportlarından birisini kullanıyorsam, en pahalı akaryakıtını kullanıyorsam, en pahalı etini, aracını vs. kullanıyorsam (buradaki pahalılık ürünün faişliğindendir) ve bu konuda benim gibi vatandaşlar için ufukta ışık görünmüyorsa kusura bakmayın kimilerinin gözleri kapalı demektir ve bunun siyaset ile hiç bir ilgisi yoktur.
Sanırım fark şu ki; ben belli bir kesim için değil, Tüm Türkiye'yi düşünerek konuşuyorum.
Saygılarımla...