Gönderen Konu: İETT otobüslerinin yeni rengi belli oldu  (Okunma sayısı 4760 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: İETT otobüslerinin yeni rengi belli oldu
« Yanıtla #40 : Nisan 22, 2011, 16:41:46 »
ne gerek var şimdi bunlara yahu

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 22, 2011, 16:41:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 22, 2011, 16:59:12 »
zaten sıkıntı bu ya bu sitenin bazı yöneticileri objektif değil işinize gelen yorumları siliyor konuları kilitliyorsunuz sayın yönetici hakkı bey, sayenizde değme siyasetçiler gibi bir usluba kavuştum.herşey sizin istediğiniz gibi olacak eleştiriden hiç haz almıyorsunuz tarzınız bana hiç uygun değil bu şekil bir yöneticilere, moderatöre özel ileti göndermem. diyorsanız ki bu siteyi biz dünya ve ahiret görüşümüze uygun zihniyetteki insanlar için kurduk eyvallah buna saygı duyar ve bu siteden ayrılırım.Ben iett nin avukatıysam sizde siyasi düşünceniniz  avukatısınız. yöneticiğinizde başarılar dilerim hakkı bey
Bize Her Yer Trabzon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 22, 2011, 17:06:48 »
siyasete meraklı olsaydım bir partiye üye olur siyaset yapardım ben siyasetten kaçtıkça siyaset beni buluyor. bu sitede tanımış olduğum tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim bu şekilde bzı yönetivilerin istediği ideolojide,emri vaki, sipariş yorum yazamam bu siteye veda ediyorum herkese hayırlı günler
Bize Her Yer Trabzon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 22, 2011, 17:23:30 »
Serkan Bey, devletimizin kurucusu olan Atatürk'e duyduğum saygı dışında hiç bir siyasi ideolojim yoktur. Karşılıklı diyalogda hoşgörüye, akla, zekaya, ince espriye dayalı muhabete önem veririm. Çok fazla hoşgörülüyümdür ama bu saydığım kriterlere aykırı davrananları da ister politikacı olsun ister en yakın arkadaşım, yeri geldiğinde gözünün yaşına bakmadan en ağır şekilde eleştiririm. Sizin yazdıklarınızı başka bir yönetici arkadaşım da yazmış olsa aynı tepkiyi verirdim ki bunu daha önce defalarca yaptım. Siz önce beni tanıyın da ona göre karar verin bence  :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 22, 2011, 20:42:03 »
  Konunun siyaset ile ne ilgisi var anlamadım. Ben en başta bir vatandaşım ve bilgili birisi olarak da hakkımı savunmak en doğal hakkım. Zaten bunu bana Anayasa veriyor. Konu kilitli ama aynen tekrarlıyorum;
 bazı yöneticiler demiyormuydu mazotu vergisiz alalım bu fiyatlarımıza da yansıyacak diye? Ancak ben bu indirimi hiç bir zaman göremedim bilet fiyatlarında ve hizmetlerinde.
 Siyasal olmaya gerek yok, devlet sonuçta sosyal bir varlıktır ve halkının sosya ekonomik çıkarlarını düşünmek zorundadır. Onun ya da bunun beceriksizliği, kötü niyeti beni hiç mi hiç enterese etmez, ben Türk Milletine ve onun yaşam koşullarına bakarım. Partizanlıklada işim yoktur, her zaman doğruyu söylerim, hiç mi hiç çekinmem.
 Zaten bir kötüyü belirttiğimde (vergisiz mazota ve verilen sözlere karşı fiyatta indirim olmaması) buna karşı ifade edilen şey başka bir kötü (çöplerin toplanmaması ya da su sorunu) ise bu ifadelerin benim için yapıcı hiç bir anlamı olmaz. Zaten bu mantıkla sellerden de bu sefer yeni yöneticileri sorumlu tutmak gerekir.
 İleri bakmak benim ilkemdir. Partizanlık, hemşehrilik ile bu ülke biryere varamamıştır ve varamayacaktır da. Ben dünyanın en pahalı pasaportlarından birisini kullanıyorsam, en pahalı akaryakıtını kullanıyorsam, en pahalı etini, aracını vs. kullanıyorsam (buradaki pahalılık ürünün faişliğindendir) ve bu konuda benim gibi vatandaşlar için ufukta ışık görünmüyorsa kusura bakmayın kimilerinin gözleri kapalı demektir ve bunun siyaset ile hiç bir ilgisi yoktur.
 Sanırım fark şu ki; ben belli bir kesim için değil, Tüm Türkiye'yi düşünerek konuşuyorum.
 Saygılarımla...