0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Düşünürken aklıma geldi, erguvan ile erdoğan kelimeleri arasındaki fonetik uyumun bu seçimde bir etkisi var mıdır acaba
sarı ile sarıgül )))
İkarus'ların yaydığı egzoz dumanına ne demeli? Nerdeyse bir vapurdan fazla duman çıkartıyorlar.
Ben hala Arda Turan'dan bir yorum bekliyorum
olaya siyasi yaklaşmayalım İstanbulun eski belediyeler zamanında sularının akmadığını çöplerinin toplanmadı günleri unutmadık sadece özel halk otobüsçülerinin eğitilmesini, denetlenmesini istiyoruz.her konuyu siyasallaştırma hyu olan arkadaşlar burası tbmm değil hatırlatırım.
bir hizmet özelleştirme sayesinde kötü olmaz özelleştirmeden sonra denetim eksikliği söz konusu bizim ülkemizde sıkıntının kaynağı bu.
Gözlerim yaşardı, halkımız bütün kaderini kendisi belirleyebiliyor. İDO yakıtı vergisi aslın diyorlardı ve sonunda almıştıda ama nedense bu bilet fiyatlarına bir türlü yansımamıştı. Yakında nüfus cüzdanlarımız da özelleşecek.! birde bunlar yeşil renkten başka renk bilirmiydiler gibi söylemler hangi parti veya hangi kesimi hedef alıyor siz daha iyi biliyorsunuz sayın hakkı bey