0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MErhaba,yaris'ime dün kavuştum bugün yaklaşık 200 km yol yaptım. Konfor gerçekten güzel. Ama 1. vites kalkışlarında şanızmandan gelen ses rahatsız etmıyor degıl. Ama gerçekten çok konforlu bır arac
güle güle kazasız belasız bininiz.1.vitesteki ses tam olrak nasıl bişey?
al bi yarisçi daha güle güle kullan burak
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, 1. viteste ki ses bende takıldım bir müddet çok derinden bir tak sesi geliyor dimi?Tam emin olmasamda ben sanırım onun start &stop ile alakalı bir durum olduğunu düşünmekteyim, araç boşta iken ayağını debriyajdan kaldırınca aynı ses yine geliyor dimi? Herhangi bir ikaz lambası yanmadığı için ben servise danışmadım. Bu arada göstergelerin ortada olması hem ayrı bir hava katıyor hemde alışında diğerleri gözüne tuhaf görünüyor dimi?Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah, kazasız belasız...
hocam yol bilgisayarını çözmek basit açıyosun kullanım klavuzunu 4-5 satır olması lazım çat çat anlıyosun ben öyle öğrenmiştim:)
Ben şimdi daha da mükemmeleştirme çabasına girdim para biriktiriyom garantiyi filanda artık takmıyorum listem şöyle: 1-Yay (eibach 30mm pro kit düşünüyorum)2-Jant (Corolla Sol jantı veya CMS 313)3-Xenon(mtec 6000k)4-Sis farı5-Cam filmiYaza kadar yaparım bunları. O zamana güzel yaz dım tıs şarkılarıda çıkar. Yarisim için karışık cd yapar keyifle binerim artık
hocam iyi demişsin hoş demişsinde xenon farları akşamları arkamda yakarsan seni levyeyle kovalarım valla . tabi bu işin şakası . abicim şöyle diyeyim xenon takıyosun iyi güzel hoş duruyoda öndeki sürücünün gözünü mahvediyorsun adam ne arkasını görüyor nede aynadan gözüne yansıyan ışıktan önünü görüyor. bir sakatlık çıkabilir haberin olsun sana olmazsa başkasının canı yakar .bu arada cam filmine dikkat et bir ara trafik ekipleri nekadar cam filmli araç varsa çekti arabaları cam filmlerini yol kenarında söktürdü üstüne 150 lirada ceza kesti.ayrıca yapacağın modifiyeyi iyi araştırmanı öneririm sonra muayenede sorun çıkarsa fellik fellik orjinal parça arayabilirsin.