0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öyle demeyin,bizim insanımız ters.Boya-cila dediğin vakit hemen değerini düşüyorlar.Şartlanmışlar bir kere...[/quote]doğru diyorsunda belli bir modelin altında oldumu boyalısı daha iidirbenim ki 95 model artık arabanın bir-kaç yerinden astarı gözüküyor. boya şart oldu
Öyle demeyin,bizim insanımız ters.Boya-cila dediğin vakit hemen değerini düşüyorlar.Şartlanmışlar bir kere...[/quote]Zaten titiz adam (benim gibi ) boya lafını duydumu pazarlık bile etmez bence..Hem boyalı olduğunu bilip hemde fiyat düşürmeye çalışıyorsa tabikide yanaşmamak lazım bölelerine..Boyanda kalmış sanırım,anca tekrar boyanması kurtarır sanki..Matlaşsa ince bi pasta arkasındanda silikonlu bir cilayla sıfırdaki haline döndürebilirsin..tabi bunu en iyi gene bir kaporta ustası bilir..
Pasta cila iyi geliyor diye biliyorum.[/quote]Naaptın uşağum, eğer boyanın üzerinde cila kalmamışsa zararlı. Ama cila varsa, sadece boya solmuşsa yararlı, ilk günkü görünüme döner Bir de araba boyalı olunca niye değeri düşer hiç anlayabilmiş değilim, biri anlatsaya ne kötülüğü var boyanın?
Zaten titiz adam (benim gibi ) boya lafını duydumu pazarlık bile etmez bence..Hem boyalı olduğunu bilip hemde fiyat düşürmeye çalışıyorsa tabikide yanaşmamak lazım bölelerine..Boyanda kalmış sanırım,anca tekrar boyanması kurtarır sanki..Matlaşsa ince bi pasta arkasındanda silikonlu bir cilayla sıfırdaki haline döndürebilirsin..tabi bunu en iyi gene bir kaporta ustası bilir.. [/quote]sizi bilmem ama istanbulda boyasız araba???