0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
polarized cam fazla ışıkta renk değiştirip koyulaşıyodu yanlış hatırlamıyosam. gece koyulaşan camı neden isteyelim ki ?
bu tip bir gözlük ben akşamları özellikle şehirlerarası yollarda kullanıyorum ve çok memnunum ancak size önerim bu tip çeşitli isimler altında satılan markalar yerine, eğer elinizin altında var ise eski bir gözlük çerçevesini alın ve bir gözlükçüyegece arabada kullanmak için antireflekte cam istiyorum diyerek verin, size takacağı yeni cam maliyeti sadece 30tl olacaktır ki bu gerçek reflekte camdır , çeşitli markalar altında satılan pleksiden üretilmiş türevleri olmayacaktır, daha büyük tutarları ödemenize gerek yok sonuç olarak bu gözlük gece karşıdan gelen far ışıklarının dağılan hüzmelerini odaklayacak ve siz karşıdan gelen ışığı sanki tek noktadan yanan bir fener gibi göreceksiniz böylece kendi yolunuzu daha rahat seçebilirsiniz, ayrıca karşıdan far ışıkları olmadı durumlarda da sizin gece yola bakışınız daha net olacaktır
Mehmet onu sen Kemal bey amcaya sor o böyle entel şeyleri sever hatta bir konuda sarı bir gözlük koymuştu gece takmak içindi sanırım