0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sadece 110
oda yalan ya
evet 110 doğrusu ilk mesajımdada sadece 110 yazmıştım zaten 1.4 motorları vardı onlarda 90hp idi yanlış hatırlamıyorsam senin araç 1.4 olmasın motor kodu yazıyormu ?3ZZ-FE yada 4ZZ-FE gibiRuhsatta Motor No : yazan yerde bende 3ZZ ile başlıyor yani benim motor 3ZZ-FE 110 HP olanısende ruhsata bir bakıver
Benzinliler 1.6 110 HP,1.4 97 HP'dirDizeller 1.4 90 HP'dir.Başka da motor seçeneği yok E12'de.
Konu motordan açılmışken bende sorumu ileteyim.Duyduklarıma göre aynı yıl içerisinde üretilen Corolla ve Avensis'lere uygulanan motorlar aynı ama içeriği olarak biraz farklı mı bilmem neymiş..bilgim yok o konuda.Acaba +'ısı ve-'isi nedir ,bilenleriniz var mı ?Bir de şu Vtecc ,çok seslendiriliyor.Biz aracı sadece kullanıyor ,gerisine km periodik bakımlarında servise teslim gittiği için ,pek ilgilenip incelememiştim ama şimdi hazır sizlerle iken merak ediyorum humm..kaputun altında yatan makineyi kısaca tanımak isterim ;')
1ZZ-FE kodlu 192 HP E12 corolla var + aynı motora Copmressor eklenip makyajlı kasada 225 HP güç ürettiler yurtdışında Tuncayın dediği gibide 2.0 dizel versiyonuda mevcut