Gönderen Konu: sahibinden.com. hakkında öneri..  (Okunma sayısı 1473 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
sahibinden.com. hakkında öneri..
« : Nisan 20, 2011, 02:12:28 »
Ben de çoğu arkadaşım gibi "sahibinden.com'dan inciler" bölümünü keyifle takip ediyorum.
Ancak verilen linklerin ömrü ilanın yayında kalma süresi ile sınırlı olduğu için bölümü düzenli takip edemeyen bir üyenin yayından kalkmış yani göremediği bir ilan üzerine yapılan yorumları okuması hem anlamlı olmuyor hem de doğal olarak o insanda merak uyandırıyor. Teknik açıdan mümkünmüdür bilmiyorum ama sahibinden com.dan verilen linklerin yayın ömrü ile bağlı kalmaksızın bu sitede kalıcı olması sağlanırsa bu bölümün çok daha izlenen ve katılım sağlanan bir bölüm olacağını düşünüyorum..Saygılarımla..

Toyota Club Türkiye

sahibinden.com. hakkında öneri..
« : Nisan 20, 2011, 02:12:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Ynt: sahibinden.com. hakkında öneri..
« Yanıtla #1 : Nisan 20, 2011, 02:31:07 »
Dursun Bey, yapıcı öneriniz için teşekkür ederim,

İlanlar linkler yerine, ilanların sayfa görüntüleri resim dosyası olarak eklenirse ilanlar kalıcı olacaktır. Ancak bu tabiki tek bir kişinin tüm ilanlara tek tek uygulayabileceği bir düzenleme olamayacaktır, bu sebepten ötürü belirtilen başlığa katkıda bulunan kişiler, bu küçük zahmete katlanırsa daha kalıcı bir konu oluşturulabilir.

Bu konuyu bir süreliğine sabitliyorum, başlık altında nasıl bir uygulama yapılacağına karar verelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 23, 2011, 16:54:48 »
sahibinden com.'a laf yok, ewdeki bütün yayıtıları onun sayesinde sattım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 23, 2011, 17:00:23 »
beğenilen ilandaki resimlerin vs hepsinin foruma eklenmesi oldukça zahmetli bir iş olacağından pek kimsenin yanaşacağını sanmam ( en azından bana çok büyük bir iş gibi geldi) , öte yandan ilanın linkinin paylaşılması bir sorun olmaz ama fotoğraflarıni yazının kopyalanması çeşitli yayın hakkı sorunlarını doğurabilir.
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 23, 2011, 22:15:49 »
Print screen olayına girilebilir ama onu da siteye eklemek için link gerekicektir fakat en makulu budur gibi geldi bana  ::)

Bunun :

GİBİ ...
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #5 : Nisan 25, 2011, 03:16:42 »
beğenilen ilandaki resimlerin vs hepsinin foruma eklenmesi oldukça zahmetli bir iş olacağından pek kimsenin yanaşacağını sanmam ( en azından bana çok büyük bir iş gibi geldi) , öte yandan ilanın linkinin paylaşılması bir sorun olmaz ama fotoğraflarıni yazının kopyalanması çeşitli yayın hakkı sorunlarını doğurabilir.

Sahibinin onayı ile kamuya açık hale gelen ilan,telif hakları kapsamında bir eser olarak değerlendirilemez. Ayrıca,içeriğe ulaşmak için üyelik koşulu aramayan ve iktibas (alıntı) konusunda uyarıda bulunmayan site açısından da yayın hakları yönünden herhangi bir sorun oluşacağını düşünmüyorum. Elbette ilan sahibi ya da site hakkında suç teşkil edecek bir yorum yapmamak koşulu ile..