Gönderen Konu: DEVLET MEMURLARI İÇİN AMİRDEN ŞEHİR DIŞI İZNİ ALMA MECBURİYETİ ARTIK YOK  (Okunma sayısı 5466 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
  Arkadaşlar resmi gazetede 15 Nisan 2011 tarihinde yayınlanan KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞ'nde bulunan SİCİL DİSİPLİN VE DİĞER HUSUSLARA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR bölümü 6ncı maddesinde 6111 sayılı Kanunla 657 sayılı Kanunun disipline ilişkin hükümlerinde değişiklik yapılarak; memurların toplu müracaat ve şikâyette bulunması, ikamet edilen il hudutlarının izinsiz terk edilmesi ve yasaklanmış her türlü yayının görev mahallinde bulundurulması fiilleri disiplin cezası nedeni olmaktan çıkarılmış bulunmaktadır. Bu itibarla, Kanunun yürürlüğe girmesiyle birlikte bu fiiller nedeniyle açılmış bulunan disiplin soruşturmaları başka bir işleme gerek kalmaksızın sona erdirilecektir. Yine bu fiiller nedeniyle başlatılmış ve sonuçlandırılmış olup henüz uygulanmamış olan disiplin cezaları uygulanmayacaktır. Bu fiiller nedeniyle verilen disiplin cezaları uygulanmış ise geriye dönük olarak herhangi bir şekilde malî ve sosyal hak sağlanamayacak ve hiçbir şekilde ödeme yapılmayacaktır. Ancak 657 sayılı Kanunun 133 üncü maddesindeki süre şartına bakılmaksızın sadece bu fiiller nedeniyle verilmiş bulunan disiplin cezaları özlük dosyasından yetkili amirce re’sen çıkarılacaktır.

......şeklinde düzeltme yapılmıştır konuyla alakalı Doktor ,Hemşire ,Öğretmen v.b devlet memuru tüm arkadaşlarıma duyurulur...
NOT : :D (Bundan sonraki TCT buluşmalarında bu tarz bahaneler kabul edilmeyecektir ) :D

İLGİLİ LİNK:   http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/04/20110415-17.htm

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Güzel haber, bu fi tarihinden kalma kanunların düzeltilmesi oldukça iyi olmuş.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
ben tam 657 değilim ama biri laga luga ederse "ahanda burda bööle yazıyo" diyebilirim sanıyorum.... paylaşım için teşekkürler... artık memur arkadaşlar buluşmalara rahat gelirler...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Hande hanım bu arada greve tam destek.......Alkışı bekliyorum ama..... 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
İyi olmuş. Bunun bir adım ötesi, il sınırında izin kontrolüydü.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
Çağdışı bir uygulamaydı.. Anayasa değişikliğine bağlı olarak Torba yasa ile getirilen bu düzenleme ile birlikte memurların yurtdışına çıkış için izin alma zorunluluğu da kaldırılsa idi çok daha ileri bir adım atılmış olurdu..