Gönderen Konu: Panoramik cam tavan  (Okunma sayısı 9162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Panoramik cam tavan
« : Nisan 19, 2011, 01:28:06 »
 Corollamı ne kadar sevsem de 3 çocuklu bir aile olunca ilgimiz ister istemez farklı ve daha geniş arabalara kayıyor.Son günlerde Skoda Roomster tdi ler kafama baya yatmaya başladı.Aynı tarz başka araçlar var fakat hemen hepsi ticari.
  Sahibinden com da gezerken panoramik cam tavanlı olanlar çok hoşuma gitti fakat acaba bir kaza anında (Allah hepimizi korusun) sorun olur mu?
Yazın arabanın içinde plaj şemsiyesine ihtiyaç duyar mıyız? :lol:
  Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim. :alkis:
2006 corolla sol A/T LPG

Toyota Club Türkiye

Panoramik cam tavan
« : Nisan 19, 2011, 01:28:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: Panoramik cam tavan
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2011, 14:52:25 »
O camlar bizim teneke tavanlardan daha sağlam, merak etme, ama skoda almanı tavsiye etmem; arabanın ruhu yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 19, 2011, 15:15:30 »
O camlar bizim teneke tavanlardan daha sağlam, merak etme, ama skoda almanı tavsiye etmem; arabanın ruhu yok
Kemal bey, ne demek "ruhu yok".
İşin doğrusu SuperB modelinin özelliklerini ve komforunu incelemenizi tavsiye ederim.
Wolksvagen firmasının küçük ve iddialı kardeşlerinden biri Skoda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2011, 21:05:04 »
  Murat, merak etmene gerek yok. Benim araçta da bu özellik mevcut ve gerçekten çok büyük bir rahatlık hem önde, hem de arkada oturanlar için. Ayrıca fabrika çıkışı olarak bu özelliğe sahip araçların tavan ray sistemleri de ona göre dizayn ediliyor. Yani güvenlik açısından bir sakıncası yok. Tabi her daim emniyet kemerini kullanmak kaydı ile. Isı açısından da şimdiye kadar hiç bir olumsuz tarafını görmedim hatta sıcak havalarda araca ilk bindiğimde çok da işe yarıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 46 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2011, 22:30:19 »
Kendi paramla aldığım ilk araba skoda idi.Tabi bir toyota değil ama Allahı var sanayiye hiç muhtaç etmedi beni,ruhunu bilmem ama sağlam araba olduklarını biliyorum.
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 46 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 19, 2011, 22:35:51 »
  Murat, merak etmene gerek yok. Benim araçta da bu özellik mevcut ve gerçekten çok büyük bir rahatlık hem önde, hem de arkada oturanlar için. Ayrıca fabrika çıkışı olarak bu özelliğe sahip araçların tavan ray sistemleri de ona göre dizayn ediliyor. Yani güvenlik açısından bir sakıncası yok. Tabi her daim emniyet kemerini kullanmak kaydı ile. Isı açısından da şimdiye kadar hiç bir olumsuz tarafını görmedim hatta sıcak havalarda araca ilk bindiğimde çok da işe yarıyor.
   Emniyet kemeri konusunda size katılıyorum.Kemer yoksa zaten tavan cam olmuş teneke olmuş farketmez.Sıcak havalar içinse kullanıcısından bu yorumu duymak insanı rahatlatıyor.Bakalım yaza nasipse olur.
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2011, 22:36:53 »
Kemal bey, ne demek "ruhu yok".
İşin doğrusu SuperB modelinin özelliklerini ve komforunu incelemenizi tavsiye ederim.
Wolksvagen firmasının küçük ve iddialı kardeşlerinden biri Skoda.

Wolksvagen'inde ruhu yok, kaba saba alman hanzosu işte

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2011, 23:19:51 »
Bir öğrencimin ailesinde var.Onlarda Skoda yı çok seviyor.Felicia vardı bundan aldılar.Çok memnunlar.Yan camları da oldukça geniş ve ferah.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 20, 2011, 00:01:21 »
bende bundan önce panaromik cam tavanlı(açılabilir) megane 2 vardı.ben açıkçası çok beğenerek kullandım.yazın fazla sıkıntı yaratmıyor.çok koyu cam filmi çekilmiş bi araç kadar ısıyı ve ışığı içeri alıyor (meganede bir store perde tarzında bişey vardı çekince perde kapanmış gibi oluyordu).zevkli oluyor yani kısacası..ışıklarda arkanıza yaslanıp tepedeki yeşil ışığın yanmasını beklemek,yağmur yağdığında tepedeki damlacıkların görüntüsü, açık bir gecede gökyüzünü seyretmek + yönleri :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 46 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Nisan 20, 2011, 00:44:46 »
bende bundan önce panaromik cam tavanlı(açılabilir) megane 2 vardı.ben açıkçası çok beğenerek kullandım.yazın fazla sıkıntı yaratmıyor.çok koyu cam filmi çekilmiş bi araç kadar ısıyı ve ışığı içeri alıyor (meganede bir store perde tarzında bişey vardı çekince perde kapanmış gibi oluyordu).zevkli oluyor yani kısacası..ışıklarda arkanıza yaslanıp tepedeki yeşil ışığın yanmasını beklemek,yağmur yağdığında tepedeki damlacıkların görüntüsü, açık bir gecede gökyüzünü seyretmek + yönleri :)
Bilgi için teşekkür ederim.
2006 corolla sol A/T LPG