0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O camlar bizim teneke tavanlardan daha sağlam, merak etme, ama skoda almanı tavsiye etmem; arabanın ruhu yok
Murat, merak etmene gerek yok. Benim araçta da bu özellik mevcut ve gerçekten çok büyük bir rahatlık hem önde, hem de arkada oturanlar için. Ayrıca fabrika çıkışı olarak bu özelliğe sahip araçların tavan ray sistemleri de ona göre dizayn ediliyor. Yani güvenlik açısından bir sakıncası yok. Tabi her daim emniyet kemerini kullanmak kaydı ile. Isı açısından da şimdiye kadar hiç bir olumsuz tarafını görmedim hatta sıcak havalarda araca ilk bindiğimde çok da işe yarıyor.
Kemal bey, ne demek "ruhu yok".İşin doğrusu SuperB modelinin özelliklerini ve komforunu incelemenizi tavsiye ederim.Wolksvagen firmasının küçük ve iddialı kardeşlerinden biri Skoda.
bende bundan önce panaromik cam tavanlı(açılabilir) megane 2 vardı.ben açıkçası çok beğenerek kullandım.yazın fazla sıkıntı yaratmıyor.çok koyu cam filmi çekilmiş bi araç kadar ısıyı ve ışığı içeri alıyor (meganede bir store perde tarzında bişey vardı çekince perde kapanmış gibi oluyordu).zevkli oluyor yani kısacası..ışıklarda arkanıza yaslanıp tepedeki yeşil ışığın yanmasını beklemek,yağmur yağdığında tepedeki damlacıkların görüntüsü, açık bir gecede gökyüzünü seyretmek + yönleri