Gönderen Konu: Ölüordum ve Öldürüyordum :(  (Okunma sayısı 2895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: Ölüordum ve Öldürüyordum :(
« Yanıtla #20 : Nisan 19, 2011, 10:45:54 »
Zaten alaman gereken dersi olaydan çıkarmışsın,onun için bir şey demeye gerek yok.Unutmaman dileği ile
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 19, 2011, 10:45:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 19, 2011, 11:01:18 »
aman Kardeşim ya valla şehir içinde hız hiç olmuyor bak bebek filanda varmış ... Ben bir motor kazası geçirdim hızlı değildim ama . artık cokta hız yapmıyorum. arabayla yavas giderken daha bi zevkli oluyor bunu anladım .. Herkese geçmiş olsun .. Polislerin dediği Gibi her zaman yanlarınızda olamazlar...
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 19, 2011, 11:19:46 »
Ehliyet olsun olmasın arabayı ehliyet kullanmıyor..İçinizdeki duyguları hırsı öfkeyi sevgiyi nefsi dizginlemeyi bilin arkadaşlar.. Her an bir insanın yaşama hakkına gasp edebilirsiniz.. Burada böyle insanların olduğuna inanmıyorum.Kardeşimiz buraya bu yazıyı onu azarlayalım diye yazmadı eminim.Gerçekten geçmiş olsun asla ve asla ehliyetsiz araç kullanma ve ehliyetini alsan dahi kuralları asla ihmal etmeyin gerçekten kurallar insan hayatı için başka birşey için değil. Uymasını bilin.Saygılar..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 19, 2011, 15:58:48 »
Ehliyet olsun olmasın arabayı ehliyet kullanmıyor..İçinizdeki duyguları hırsı öfkeyi sevgiyi nefsi dizginlemeyi bilin arkadaşlar.. Her an bir insanın yaşama hakkına gasp edebilirsiniz.. Burada böyle insanların olduğuna inanmıyorum.Kardeşimiz buraya bu yazıyı onu azarlayalım diye yazmadı eminim.Gerçekten geçmiş olsun asla ve asla ehliyetsiz araç kullanma ve ehliyetini alsan dahi kuralları asla ihmal etmeyin gerçekten kurallar insan hayatı için başka birşey için değil. Uymasını bilin.Saygılar..

+1000000
Taşkın'a kesinlikle katılıyorum, arabayı ehliyet kullanmıyor, kurallarada ehliyet uymuyor, ehliyetin sahibi arabayı kullanıyor ve kurallar onun için. Ehliyeti aldımı herşey mübah değil, kurallara, diğer araçlara ve yayalara saygılı olamk gerekli. Yollarda olduğun sürece senin o yollardaki araçlardan daha fazla hakkın, yada özgürlüğün yok, kurallar herkes için aynı, yani bütün kurallar insanlar için diğerleri zaten kural mural bilmiyor.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 19, 2011, 16:48:41 »
bu olay sana iyi bir ders olmuş belli, saniyelik bir farkla belki de, hem o insanların, hem kendi hayatının içine edebilirdin, ve inan bana, böyle bir durumda ölüm yalnızca kurtuluş olurdu   . . .
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 20, 2011, 16:13:06 »
"Arabanın ne suçu var ki hırsını ondan çıkartıyorsun" anlamında demiştim.;)

2 anlam çıktıda :s oda doğru...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 20, 2011, 16:16:29 »
Burada böyle insanların olduğuna inanmıyorum.Kardeşimiz buraya bu yazıyı onu azarlayalım diye yazmadı eminim.

Bu yazıyı yazmamdaki amaç benle yaşıt veya kanı hızlı akan abilerim kardeşlerim olabilir ibret için yazdım ve bir aile gibi olduğuna inandığım forumla paylaşmak istedim ve şununda farkındayım kişi nasihata ve tastik edilmeye muhtaçtır siz değerli abilerimde pekiştirerek bunu hatamı daha iyi anlayıp birdaha yapmamak üzere kalıcı izler bırakıyorsunuz buda benim ve toplumun faydasına olur diye düşünerekten yazdım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 21, 2011, 18:20:09 »
Aferin Arda. Yukarıda ki temennimi yineliyorum.Keyifli sürüşler
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #28 : Nisan 22, 2011, 02:05:47 »
İnsan hayatı ama özellikle masum bebek hayatı dünyanın her yerinde kutsal,dokunulmaz ve her şeyin üzerindedir.Bebeğin ve anne babasının hayatı, aradığını bulamadığı için dönerken kızgınlıkla hızlı araç kullanan beşinci sınıf Polat Alemdar müsveddesi ehliyetsiz bir çocuğun maharetine bağlı ise ve bu durum forumda "verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun " yaklaşımı ile karşılanıyor ise söyleyecek bir şey bulamıyorum..
Arda'ya Not: Benim oğlumdan 3 yaş küçüksün.. Sakın saygısızca cevap vermeye kalkışma.. Hayatına çekidüzen vermen ve bu olayın senin için gerçek anlamda ders olması için bilerek sert yazdım....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 22, 2011, 17:48:53 »
İnsan hayatı ama özellikle masum bebek hayatı dünyanın her yerinde kutsal,dokunulmaz ve her şeyin üzerindedir.Bebeğin ve anne babasının hayatı, aradığını bulamadığı için dönerken kızgınlıkla hızlı araç kullanan beşinci sınıf Polat Alemdar müsveddesi ehliyetsiz bir çocuğun maharetine bağlı ise ve bu durum forumda "verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun " yaklaşımı ile karşılanıyor ise söyleyecek bir şey bulamıyorum..
Arda'ya Not: Benim oğlumdan 3 yaş küçüksün.. Sakın saygısızca cevap vermeye kalkışma.. Hayatına çekidüzen vermen ve bu olayın senin için gerçek anlamda ders olması için bilerek sert yazdım....
Babamla yaşıtsınız abim tepkinizi gayet anlayışla karşılıyorum çünkü haklısınız saygısızlık haddime değil huyum hele hiç değil...Forumdaki abilerim verilmiş sadakan varmış derken büyük faciayı vermiş olduğum sadaka sayesinde Allahında yardımıyla atlattığımı kastettiler abim yoksa tastik edecek değiller elbette...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Nisan 23, 2011, 00:44:35 »
Arda teşekkür ederim ..
Yapılan bir hatayı forumda paylaşma cesareti göstermek herkesin harcı değildir.Sendeki bu iyiniyeti ve dürüstlüğü gördüğüm için yaşamının baharında telafisi mümkün olmayacak hatalar yapmaman adına çok sert ve kırıcı bir yorum yaptım..Sen de eksik olma son derece saygılı ve yapıcı bir cevap verdin. Umarım bundan sonra bir hata yapmadan hemen önce beni ve bu olayı hatırlarsın.. Gözlerinden öpüyorum.. Geçmiş olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
« Yanıtla #31 : Nisan 23, 2011, 01:17:46 »
İlginç. Bir koşu bir yerlere karışacak diye gitmişsiniz. Kimse yok diye kızmışsınız ve bir koşu geri dönerken bir kadınla bebeği ezecektiniz.
Sakin olalım biraz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 23, 2011, 09:57:37 »
Arda kardeş büyük geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla buradakiler de seni kardeşleri gibi görmüşler ki kimileri ikaz etmek istemiş. Her neyse olan olmuş, sen de dersini almışsın.  :alkis: :alkis:

Not: yazılarında "abilerim" diyorsun ama sitede "ablaların" da var, ona göre :parti: 
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 24, 2011, 15:21:52 »
Arda teşekkür ederim ..
Yapılan bir hatayı forumda paylaşma cesareti göstermek herkesin harcı değildir.Sendeki bu iyiniyeti ve dürüstlüğü gördüğüm için yaşamının baharında telafisi mümkün olmayacak hatalar yapmaman adına çok sert ve kırıcı bir yorum yaptım..Sen de eksik olma son derece saygılı ve yapıcı bir cevap verdin. Umarım bundan sonra bir hata yapmadan hemen önce beni ve bu olayı hatırlarsın.. Gözlerinden öpüyorum.. Geçmiş olsun...
  teşekkür ederim abim hep aklımda olacak bu olay ve sizlerle ikazlarınız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 24, 2011, 15:28:04 »
İlginç. Bir koşu bir yerlere karışacak diye gitmişsiniz. Kimse yok diye kızmışsınız ve bir koşu geri dönerken bir kadınla bebeği ezecektiniz.
Sakin olalım biraz.
  abim bu sakinlik konusu biraz sıkıntı benim için... Aşırı bir fevrilik var malesef...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 24, 2011, 15:29:47 »
Arda kardeş büyük geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla buradakiler de seni kardeşleri gibi görmüşler ki kimileri ikaz etmek istemiş. Her neyse olan olmuş, sen de dersini almışsın.  :alkis: :alkis:

Not: yazılarında "abilerim" diyorsun ama sitede "ablaların" da var, ona göre :parti: 
ablalarimi göremedimki hiç ama onlarında başım gözüm üstünde yeri var....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 24, 2011, 20:16:35 »
  abim bu sakinlik konusu biraz sıkıntı benim için... Aşırı bir fevrilik var malesef...

Al bendende o kadar bakalım ne yapacağım ehliyet aldığımda. Zaten sinirlenince bisikletle deliriyorum arabada umarım birşey yapmam :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #37 : Nisan 24, 2011, 20:28:17 »
valla sakin olmazsan bir gün bir can'a zarar verirsin, sonrasında katlanırsın sonuçlarına.
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Nisan 25, 2011, 15:01:14 »
valla sakin olmazsan bir gün bir can'a zarar verirsin, sonrasında katlanırsın sonuçlarına.

Abi dert o zaten bana ne olacaksa olsun canımın pek kıymeti yok zaten ama başkasına zarar gelmesi dert yani...