0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ehliyet olsun olmasın arabayı ehliyet kullanmıyor..İçinizdeki duyguları hırsı öfkeyi sevgiyi nefsi dizginlemeyi bilin arkadaşlar.. Her an bir insanın yaşama hakkına gasp edebilirsiniz.. Burada böyle insanların olduğuna inanmıyorum.Kardeşimiz buraya bu yazıyı onu azarlayalım diye yazmadı eminim.Gerçekten geçmiş olsun asla ve asla ehliyetsiz araç kullanma ve ehliyetini alsan dahi kuralları asla ihmal etmeyin gerçekten kurallar insan hayatı için başka birşey için değil. Uymasını bilin.Saygılar..
"Arabanın ne suçu var ki hırsını ondan çıkartıyorsun" anlamında demiştim.
Burada böyle insanların olduğuna inanmıyorum.Kardeşimiz buraya bu yazıyı onu azarlayalım diye yazmadı eminim.
İnsan hayatı ama özellikle masum bebek hayatı dünyanın her yerinde kutsal,dokunulmaz ve her şeyin üzerindedir.Bebeğin ve anne babasının hayatı, aradığını bulamadığı için dönerken kızgınlıkla hızlı araç kullanan beşinci sınıf Polat Alemdar müsveddesi ehliyetsiz bir çocuğun maharetine bağlı ise ve bu durum forumda "verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun " yaklaşımı ile karşılanıyor ise söyleyecek bir şey bulamıyorum..Arda'ya Not: Benim oğlumdan 3 yaş küçüksün.. Sakın saygısızca cevap vermeye kalkışma.. Hayatına çekidüzen vermen ve bu olayın senin için gerçek anlamda ders olması için bilerek sert yazdım....
Arda teşekkür ederim ..Yapılan bir hatayı forumda paylaşma cesareti göstermek herkesin harcı değildir.Sendeki bu iyiniyeti ve dürüstlüğü gördüğüm için yaşamının baharında telafisi mümkün olmayacak hatalar yapmaman adına çok sert ve kırıcı bir yorum yaptım..Sen de eksik olma son derece saygılı ve yapıcı bir cevap verdin. Umarım bundan sonra bir hata yapmadan hemen önce beni ve bu olayı hatırlarsın.. Gözlerinden öpüyorum.. Geçmiş olsun...
İlginç. Bir koşu bir yerlere karışacak diye gitmişsiniz. Kimse yok diye kızmışsınız ve bir koşu geri dönerken bir kadınla bebeği ezecektiniz.Sakin olalım biraz.
Arda kardeş büyük geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla buradakiler de seni kardeşleri gibi görmüşler ki kimileri ikaz etmek istemiş. Her neyse olan olmuş, sen de dersini almışsın. Not: yazılarında "abilerim" diyorsun ama sitede "ablaların" da var, ona göre
abim bu sakinlik konusu biraz sıkıntı benim için... Aşırı bir fevrilik var malesef...
valla sakin olmazsan bir gün bir can'a zarar verirsin, sonrasında katlanırsın sonuçlarına.