0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet orijinal amartisörler takıldığı halde ön takımla da ilgili bi sorun olmamasına rağmen eskiye göre daha da iyi olsa hala istediğimi gibi değil...120 de sonra hala rüzgarda çok geziyoruz gibi geliyor ki bundan önce 2001 clio HB aracım vardı onunla bile hiç korkmadan 150 km hız yapabiliyorum ama bu aracımla ibre 130 - 140 gördü mü direksiyona yapışıyorum maleswef:(
Türkiye koşullarında 120 km i geçmek zor ve yasak ayrı bir mesele tabiki ama lastikleriniz bile bozuk olabilir. 120 km den sonra zaten araç titremeye başlıyacaktır.
Sizin araba Hyundai Accentten kötü olmamalı.2010 Accent 120'den sonra kendiliğinden sekmeye başlayan mühendislik hatası diye tanımladığım bir araba.Motor performansı olarak kıyaslamayın,hem hafif hem güçlü,tam tabut.
Aracın üzerindeki lastikler ne marka? Kışlık olabilirmi?Aracı 2.el mi aldınız? Şase de sorun olabilirmi?
Bence farklı bir servise bir daha baktırın. Eğer herşey anlattığınız gibiyse , ben aracın sağlam bir darbe aldığını düşünüyorum.Sizde aracınızın lastiklerinde balon varmı ona bakın.
Oguzcum,2011 comfort dıesel de senın ızah ettıgın gıbı bır sorun gormedım. Sorunun bakıyse servıse bastırmanı tavsıye ederım. Ama efsane kasada bulduklarını arıyorsan bosuna hırpalama kendını
Ya tabi ki kötü değil ama yol tutuş konusunda gerçekten kötü... accentin 120'den sonra sektiğine kesinlikle katılmıyorum biliyorum moderatörlerimiz kızacak ama arkadaşım 190'a kadar çıktı tık bile yok o küçücük araba yağ gibi kayıp gidiyor 1.4 olmasına rağmen 1.6 vectraya yetişti ve geçti çok fena bi araçmış böyle olduğunu bilmiyordum. Aracın yol tutuşu bence mükemmel... Gerçekten az tabut gibi bi araç... Ah şu corolla çok üzüyor beni ya ne olacak bunun sonu böyle valla accent bile daha iyi gidiyor corolladan... Yazık valla yok mudur bunun bi çaresi buarada accent 2011'miş pek farketmez ama yine de söylemiş olayım (Fabrikadan tüplü)... Ben corollaya 120'den sonra güvenmiyorum ufacık rüzgarda geziniyor yolda çok rahatsız ediyor güven hissini çok azaltıyor ve direksiyona 2 elle yapıştıttırıyor... Arkadaşlar bu sorunu başka yaşayan yok mu bu güncel makyajlı corollalarda !!