0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sadece tahmin yürütüyorum sağa veya sola bu tarz dalmalar yapıyor ise aracınız öncelikle rot ayarını kontrol ettirip aracınızı lifte aldırın salıncaklarda gevşeyen somunlar olabilir hatta press ile yerine geçirilen lastik takozlar var ön düzende onların gevşemeside buna neden olabiliyor bazen. Buna rağmen sonuç alamadıysanız ve stabilize yoldada direksyonunuz hafif titreme ile ses (lokurtu gibi) veriyorsa direksiyon kutusunda sıkıntı var demektir bunuda direksiyon kutusu aracın orjinal ise tamir kiti alınıyor ve bazı keçeler değiştirilmek suretiyle gideriliyor.Daha önceden direksiyon kutusu fason bir direksiyon kutusu ile değişmiş ise bu tamiratı yapamıyorlar....umarım yardımcı olmuşumdur....
arkadaslar merhaba benımde bır sorum olacak 97 glı var tuplu fakat sıralı değil ılk calıstıgında benzın 2500 devırden sonra gaza gecıyor arac belırlı belırsız aralıklarla hava fıltresının ordan pat dıye bı ses verıyor ve hava fıltresı kapagını cıkartıyor fıltre ve motor bakımları yenı yapıldı ve ona ragmen sorunum cozulmedi
ARkadaşalr bugün iki fatklı rot ayarcıya gitim ikiside ön ik amartisörlerin kilitlendiğini söyledi ve değişmesi gerewkli dedlier...Bugün orijnallerini(Toyota yazıyor üzerinde) ik ön amartisörleri aldım 230 TL ye...80 Tl işçilik vercem ve yarın yaptıraam ...Bakalım yine sonucu size söylerim...Teşekkürler...
Arkadaşlar 2002 corolla VVTİ aracım var ...Bu büyük kasalardan...Bugün bir hız yapayım dedim ve 120km hızdan sonra benim aracım yolda geziyor hem de iyi geziyor...Kontrol etmek zorlaşıyor...Latikler yeni , balans ayarı yeni ama rot ayarı yaptırmadım...Neden olabilir sizce?Rot ayarımı bozuk aceba?Ya da başka bişi mi?Bi araç 120 den sonra bu kadar gezmez yolda ....
cem bey aynı kasa 2007 var bende..bu kasa da bu sorun bendede var..ilk aldığım zamandan beri..120 den sonra yol tutuş zayıf