0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın bey öncelikle aramıza hoş geldinizi profil bilgilerinizi doldurarak bir tanışma konusu açarsanız sevinir Debriyaj konusunda size ancak şöyle yardımcı olabilirim malum Ankarada değilim, 2005 Corollaım debriyajını geçen ay değiştirdim 3 5 aydır araştırıyordum servise banada 950TL fiyat verdi ama ben bu para için çok uzun bir süre çalışıyorum ! servis gibi 2 saate kazanamıyorum bu nedenle dışarda yaptırdım değişim işlemini, aracımdan çıkan fabrikasyon debriyaj seti Valeo idi bende valeo marka ile değiştirttim, 165TL debriyaj setine verdim, işçilik için fiyat veremiyorum ama en fazla topalmda 250 tutar, çünkü ben TRW marka orjinal ön disk ve yine TRW marka orjinal ön balata taktırdım toplamda hepsi bana 450 TL ye maal oldu çok ugun bir fiyat , servis bunların tamamına bana 1800 lira gibi bi rakam çıkardı, uçmuş durumdalar servisler, eee bizde afedersiniz enayi değiliz at gözlüğümüz yok araştırabiliyoruz değilmi
abi 950 liradan 250 liraya bu servisler ne yapıyo böyle garanti dışında gidilmez gerçekten çok fazla fiyat veriyorlar. bende aracın amortisörlerini değiştirmeyi düşünüyorum 457 lira dedi kyb markaya dışarda aynı amortisöre 125 lira fiyat aldım, servise gittiğim için %20 indirimim var birde